Vad är Eurojackpot?

Eurojackpot är ett nummerspel där du ska pricka in 5 nummer av 50 samt 2 av 12 stjärnnummer. Vid varje dragning dras 5 nummer och 2 stjärnnummer som blir det rätta raden.

Är du ensam om att få 5+2 rätt på Eurojackpot är du garanterad minst 10 miljoner euro. Spelet har en jackpot som växer två gånger i veckan, mellan de olika dragningarna. Som mest kan den växa ända upp till 120 miljoner euro. 

Eurojackpot är ett samarbete mellan Sverige och massor av andra länder i Europa. Spelet har funnits sedan 2012 och Sverige gick med 2013.

Hur spelar man Eurojackpot?

Du kan spela Eurojackpot både online på svenskaspel.se/tur och i butik hos spelombud. Du kan spela enkelrader, systemspel, flerveckorsspel eller färdiga spel. Det går även att spela Eurojackpot tillsammans, som andelsspel och att prenumerera. Läs mer om hur du kommer igång under så här spelar du eller olika sätt att spela Eurojackpot under spelformer.

Vanliga frågor

Hur rättar man Eurojackpot?

Det finns olika sätt att rätta Eurojackpot. Du kan rätta Eurojackpot genom att jämföra dina rader med de vinnande raderna på resultatsidan, rätta via Mina spel eller aktivera e-post med personlig rättningsupplevelse.

Vad kostar det att spela Eurojackpot?

Det kostar 25 kronor att spela en rad på Eurojackpot. För 25 kronor får du en rad på Eurojackpot med 5 nummer + 2 stjärnnummer. Du kan spela upp till tolv enkelrader i ett spel.

Hur annullerar jag mitt spel på Eurojackpot?

Om du ångrar ditt spel på Eurojackpot, gå in på Mina spel och klicka "Annullera" på avsett spel.

Observera att du inte kan annullera spelet senare än 5 minuter efter spelstopp. Spel lagda via ombud kan inte annulleras via internet, ta med kvittot och gå till ombudet. Annullering av spelet måste göras hos det ombud där du har spelat – och samma dag som du spelat.

Hur skriver jag ut mitt spel?

Du kan skriva ut dina rader på Eurojackpot i Mina spel.

Hur e-postar jag mitt spel?

Välj skriv ut och spara din utskrift som pdf-fil, sedan kan du bifoga den i ett e-postmeddelande.

Var kan jag se Eurojackpot-dragningen?

För närvarande går det inte att se Eurojackpot-dragningen på någon tv-kanal i Sverige. Endast ett fåtal av medlemsländerna i Eurojackpot visar dragningen på tv.

Spelregler

Fullständiga regler för Eurojackpot hittar du i Spelregler Eurojackpot(pdf).

Spelguider finns även för nummerspelen Lotto, Vikinglotto, Keno och Kenoxpress samt Triss,  Skrapspel och Fler lotter.