Miljonerna svämmar över!

På Lotto kan cirka 4 miljoner bli dina, om du är ensam om att få sju rätt på Lotto 1. Dessutom har du chans på Drömvinsten som nu är uppe i ca 171 miljoner, går Drömvinsten ut faller även Miljonregnet över Sverige för första gången. Som om det inte vore nog är det ca 13 miljoner i Jackpot på Stryktipset och ca 1 miljon i Jackpot på Måltipset. Som vanligt har du även miljonchans på Keno och Joker när du köper Lördagsgodis. Lycka till!

Lördagsgodis - fem färdiga miljonspel

Lördagsgodis är en färdig paketering av de fem miljonspel som avgörs på lördagar – Lotto med Joker, Keno, Stryktipset och Måltipset.

Snabbt och smidigt att spela

Lördagsgodis är enkelt att spela och ger dig vinstchans på lördagens miljoner, inklusive Drömvinsten och eventuell Jackpot på de olika spelen. Du kan välja mellan tre storlekar, som har olika antal rader per spel. Alla spelpaket är färdiga – det är bara att välja storlek, betala och sedan rätta dina rader vartefter spelen är avgjorda.

Slumpen och experter i kombination

Raderna på turspelen Lotto, Joker och Keno är slumpmässigt framtagna med HuxFlux. På Stryktipset och Måltipset används Xperten, som sätter ihop raderna baserat på underlag från spelexperter i kombination med slumpen.

Du kan också spela Lördagsgodis från Stryktipset, Måltipset, Lotto och Keno.

Liten, mellan eller stor Lördagsgodis

Lördagsgodis finns i tre olika storlekar. Alla innehåller spel på Stryktipset, Måltipset, Keno och Lotto med Joker, men med olika stora system och antal rader beroende på vilken storlek du väljer.

Liten – 75 kronor

Stryktipset: M16 (matematiskt systemspel för 16 kr med 4 halvgarderingar), Måltipset: 6 enkelrader, Lotto 1 & 2 Lördag: 4 enkelrader + Joker, Keno: 1 rad på nivå 4, 1 rad på nivå 10.

Mellan – 150 kronor

Stryktipset: M32 (matematiskt systemspel för 32 kr med 5 halvgarderingar), Måltipset: 12 enkelrader + Joker, Lotto 1 & 2 Lördag: 8 enkelrader + Joker, Keno: 1 rad på nivå 4 + Kung Keno, 1 rad på nivå 10 + Kung Keno.

Stor – 200 kronor

Stryktipset: M48 (matematiskt systemspel för 48 kr med 4 halvgarderingar och en helgardering), Måltipset: 12 enkelrader + 4 enkelrader, Lotto 1 & 2 Lördag: 12 enkelrader + Joker, Keno: 1 rad på nivå 4 + Kung Keno, 1 rad på nivå 8 + Kung Keno, 1 rad på nivå 10 + Kung Keno.

Följ och förläng i "Mina spel"

Direkt efter att du har köpt Lördagsgodis hittar du kupongerna i ”Mina spel”. Där kan du sedan följa och rätta spelen varefter de avgörs. Du kan även förlänga spelen var för sig. Innan spelstoppet för respektive spel går de att annullera.

Spelstopp för Lördagsgodis är samma tid som det första spelstoppet för de spel som ingår. Vanligtvis är det Stryktipset och Måltipset klockan 15:59 på lördagar.