Totala toppvinster just nu ca 740 miljoner kr
Nästa spelstopp om:
00H
:
00M
:
00S
Ett av spelen i Rubbet har passerat spelstopp och är stängt. Du kan spela Rubbet med reducerat pris eller vänta till spelet har öppnat igen.

Spela om rubbet med Rubbet!

Rubbet är den snabbaste vägen till veckans toppvinster på alla våra nummerspel – Lotto med Joker, Keno, Eurojackpot och Vikinglotto. På bara några klick spelar du om våra största vinster, med dragningar att se fram emot under flera dagar framöver. Och du kan spela vilken dag som helst under veckan. Kolla in hur många miljoner du har chans på just nu!

Spelen som ingår i Rubbet

Lotto med Joker

2 rader Lotto 1 & 2 med Joker ger chans på Drömvinsten (som alltid är minst 75 miljoner kronor). Dragningar onsdag och lördag. Joker (10 kr) – 1 rad med toppvinst 10 miljoner kronor. Dragningar onsdag och lördag.

Eurojackpot

1 rad – med Jackpot växande från 10 miljoner euro upp till 90 miljoner euro (räknas om till SEK med aktuell växelkurs). Dragning fredag.

Vikinglotto

1 rad – med Jackpot växande från 3 miljoner euro upp till 35 miljoner euro (räknas om till SEK med aktuell växelkurs). Dragning onsdag.

Keno 11 med Kung Keno

1 rad – med toppvinst på 20 miljoner. Dragning sker din första speldag, om det inte är dragning på något av de andra spelen som ingår i Rubbet samma dag. Då är ditt spel på Keno nästa ”lediga” dag – det vill säga då dragning inte sker på något av de andra spelen i Rubbet.

Pris 89 kronor

Priset för ditt spel på Rubbet online är alltid 89 kronor, förutom om något av spelen har stängt för dragning just när du lägger ditt spel. Då minskas priset på Rubbet med kostnaden för det stängda spelet.

Speldagar som ingår i Rubbet 

Om du spelar Rubbet exempelvis på en måndag är du med i Kenodragningen samma dag. Nästa dragning är på onsdagen och gäller Lotto med Joker samt Vikinglotto. Därefter är du med i Eurojackpot på fredag och slutligen Lotto på lördag. Spelar du Rubbet på en onsdag är det dragning samma dag på Lotto med Joker och Vikinglotto. Då är du med på torsdagens Kenodragning, följt av Eurojackpot på fredag och Lotto med Joker på lördagen.

Om du spelar Rubbet när dagens dragning på Lotto med Joker, Eurojackpot eller Vikinglotto har passerat spelstopp är du i stället med på nästa dragning. Om spelstopp för Keno har passerat den dag du spelar Rubbet är du med nästa "lediga" dag – det vill säga då dragning inte sker på något av de andra spelen i Rubbet.

Eftersom Rubbet innehåller spel med olika dragningsdagar varierar den sammanlagda toppvinsten under veckan. Du kan se summan som gäller just för dina olika dragningar när du lägger ditt spel. Dragningarna är fördelade under flera dagar framåt.

När något av spelen är stängt

Under ett kort tidsintervall direkt efter spelstopp är Lotto, Eurojackpot och Vikinglotto stängda för spel. Du kan ändå spela Rubbet då, men just det spelet som tillfälligt är stängt kommer inte med i ditt spel på Rubbet. Priset på Rubbet minskas då med kostnaden för det stängda spelet. Innan du klickar på ”Betala” ser du dina rader och dragningsdagar, samt får information om något av spelen inte kommer med.

Att rätta och förlänga spel på Rubbet

Efter betalning hittar du dina spel som ingår i Rubbet i Mina spel och kan där rätta spelen vartefter de är avgjorda. Första gången du spelar Rubbet får du frågan om du vill ha e-post med en personlig rättning av spelen. Godkänner du får du ett mejl med rättning av spelen efter varje dragning som du spelar på. Du kan ändra dina inställningar av rättningsmejl i Min Profil. I Mina spel kan du också förlänga spelen som ingår i Rubbet var för sig. Innan spelstopp för respektive spel kan du också annullera dem.

Både online och i butik

Rubbet lanserades först online, men finns numera även att spela i butik hos våra ombud. Online är priset 89 kr, i butik finns tre nivåer att välja mellan – 89 kr, 170 kr och 370 kr.

För fullständiga regler, se spelregler för respektive spel.