En roligare spelupplevelse

Svenska Spel-appen gör att du kan spela online och förnya dina tips och turspel på ett enkelt sätt i mobilen. Oddset-appen gör det enkelt att lägga och följa dina sportsbet var du än befinner dig. Med Poker-appen kan du spela poker i din mobil och surfplatta.

Svenska Spel-appen

Svenska Spels app kan ta din spelupplevelse till nästa nivå. I appen kan du spela alla Svenska Spels produkter så som Lotto, Triss, Keno och Eurojackpot precis som på svenskaspel.se och du kan få pling i rutan direkt i mobilens målservice när du liverättar dina spel på Stryktipset, Topptipset eller Oddset! Du kan även få sköna liverapporter från alla heta sportmatcher från till exempel Premier League, Champions League, Allsvenskan, SHL, Hockeyallsvenskan och NHL. I appen kan du spela alla dina favoritspel, kolla resultatservice och se aktuell utdelning – utan att lämna din soffa. Skönt va?

Oddset-appen

Kom rakt på matchen med Oddset-appen för iOS och Android. Appen är utvecklad för den bästa bettingupplevelsen i din mobil eller surfplatta. Spela live under matchen, bevaka dina favoritspelobjekt, filtrera enkelt vad du vill spela på och navigera bland ett brett utbud av sporter och objekt. Du loggar smidigt in i Oddset-Appen med BankID och fingeravtryck. Prova att lägga ett bet i Oddset-appen för Android eller iOS!

Poker-appen

Med Svenska Spels Poker-app är det möjligt att spela poker även i din telefon och surfplatta. Poker-appen stödjer turneringar, Sit & Go och kontantspelsbord oavsett vilken enhet du använder. Du kan alltså spela återkommande pokerturneringar som LillLördag, FredagsFighten och SöndagsSteken online i mobilen.
 

Kommande appar

Vi håller ständigt på att utveckla nya appar för att förhöja din spelupplevelse. Vi kommer att hålla dig uppdaterad på vilka appar som kommer härnäst.