En tursam mix av lördagens turspel

Lördagsgodis innehåller en tursam mix av Lotto med Joker, Keno och Triss.  Du har tre storlekar att välja mellan – som alla innehåller flera miljonchanser. Spelstopp är klockan 17:25 varje lördag.

Slumpen ger dig flera miljonchanser

Lördagsgodis är enkelt att spela och ger dig vinstchans på lördagens miljoner på Lotto med Joker och Keno, plus en Triss. Raderna på Lotto, Joker och Keno slumpas fram för att det ska gå snabbt och smidigt att spela.

Se dina rader innan du spelar

Innan du betalar spelet kan du se vilka rader som kommer ingå i ditt spel. Klicka på pilen för att fälla ut det. När spelet är utfällt kan du slumpa om raderna med Slumpa-knappen tills du är nöjd.

När du valt storlek behöver du bara betala för att vara med. Sen kan du se fram emot en spännande lördag!

Rätta och skrapa i Mina spel

Direkt efter att du har köpt Lördagsgodis hittar du dina rader och din Triss i Mina spel. Där kan du rätta Lotto och Keno efter dragningen. Du kan förlänga dina spel var för sig om du önskar.

Innan spelstoppet för Lotto och Keno passerat går de att annullera. Om du inte skrapar din Triss direkt vid ditt köp kan du skrapa den i Mina spel när du vill. Men om din Triss inte har skrapats inom sju dagar efter ditt köp "automatskrapas" den i Mina spel, där du kan se om det är en vinstlott eller nitlott.

Spela Lördagsgodis