Linda skrapade fram en kvarts miljon till pappa Börje på fars dag

2023-11-14: Börje från Enköping fick en extra minnesvärd fars dag just detta år. Han och dottern Linda gästade tv-studion under söndagen och där skrapade hon fram en kvarts miljon kronor åt sin pappa. Nu kommer han dela både glädjen och vinsten med sina barn och barnbarn och fira kommande födelsedag storslaget.

Enköpingsborna och pensionärerna Börje och hans fru delar intresset att skrapa Trisslotter. I samband med hennes födelsedag i somras skrapade de några lotter som gav småvinster som byttes in mot nya Triss. En av dem visade plötsligt tre tv-rutor och en garanterad storvinst.

− Man säger ju ”plötsligt händer det”, men vi känner att det äntligen hände. Men det är klart att vi blev väldigt glatt överraskade när vi såg vinsten, säger Börje glatt.

Börje överlät skrapet av den stora Trisslotten till sin dotter Linda. Under söndagen, på självaste fars dag, fick Linda fira sin pappa med att skrapa fram en kvarts miljon kronor åt honom.

− Det var skojigt, verkligen jätteroligt! Vi var så inställda på att det skulle bli garantivinsten så det känns fantastiskt att det blev en kvarts miljon. Det var en roligt fars dag, säger Börje både glad och lite rörd efter skrapet.

− Ja, det är otroligt att det blev så mycket, instämmer Linda.

Nu ska de fira vinsten och fars dag med lite extra guldkant. Börje planerar att dela med sig av en del av vinsten med sina två barn och tre barnbarn samt planera ett storslaget firande nästa gång han fyller år.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med dem.

− Vilket härligt firande Börje fick på fars dag med en så stor Trissvinst framskrapad av sin dotter. Lite extra roligt att Börje blir årets första Trissvinnare på Triss i TV från Enköping hittills i år, säger Natalie Wallin.

Lotten som gav de tre tv-rutorna köptes hos Ulfhällskiosken.