Triss Advents- och Nyårskalender 2021

Äntligen är den stora skraphögtiden här! Nedräkningen fram till julafton blir betydligt roligare med en Triss Adventskalender. Ännu mer spänning får du med årets nyhet – Triss Nyårskalender, som räknar ner dagarna ända till nyårsafton. Visst är det spännande att öppna eller skrapa en ny lucka varje dag – även för vuxna. Speciellt om det blir vinst! Alla tre kalendrar finns att köpa i butik.

Triss Nyårskalender – 300 kr

Triss Nyårskalender är en nyhet för i år med ett skrapfält varje dag i december – som ger dig vinstchanser ända fram till nyårsafton. Skrapa dagens hus, matcha symbolen mot spel 1 och numret mot spel 2 och 3.  Får du en hel rad är det vinst. På julafton och nyårsafton finns ytterligare ett spel, som ger dig chans att vinna 2 miljoner. Du kan vinna upp till fyra gånger sammanlagt. 

Triss Adventskalender – 150 kr

Triss Adventskalender för 150 kr är lotten som kan göra dig till miljonär lagom till julafton. Öppna dagens lucka och skrapa fram en julsymbol. Håll räkningen på dina symboler genom att markera i vinstplanen. Får du tre lika har du vunnit. Bakom fem större luckor finns extraspel, där tre lika belopp ger vinst.

Triss Adventskalender – 75 kr

Triss Adventskalender finns även i en mindre version för 75 kronor. Under de 24 separata skrapfälten finns sex belopp. Du vinner om du skrapar fram tre lika belopp inom ett och samma skrapfält. Högsta vinsten är 500 000 kronor och du kan vinna upp till tre gånger på en adventskalender.

Finns att köpa i butik

Triss Adventskalender och Triss Nyårskalender finns just nu att köpa i butik. Oavsett vilken kalender du väljer kommer nedräkningen fram till jul och nyår bli ännu mer förväntansfull och spännande. Det är också en perfekt present att ge bort.