Vann en Tesla på BilTriss, har inte kunnat smälta vinsten

En man i 50-årsåldern från Kristianstad skrapade fram en Tesla på BilTriss under en rast på jobbet. Det är den andra storvinsten som ICA Tollarp säljer. "Jag är i chock, jag har inte kunnat smälta vinsten", säger den glada vinnaren.

...
Läs vidare

Pusskalas när Luleåparet vann 5 miljoner

2021-03-21: Ett lyckat Trisskrap på en lunchrast tog paret Urban och Maria från Luleå till TV4 Nyhetsmorgons videoskrap denna söndag. Deras känsla om storvinst infriades när de vann högsta vinsten på fem miljoner kronor. "Vi är så glada så att snön smälter", säger en sprudlande glad Urban.

...
Läs vidare

Hämtade förstoringsglaset för att tyda veckovinsten

Ett par från Hudiksvall hämtade förstoringsglaset för att tyda vad de vunnit på en Trisslott. Vinsten på 15 000 kronor i veckan i ett år kommer paret lägga välgörande ändamål och resedrömmar.

...
Läs vidare

Sätter guldkant på tillvaron för vinsten på 4,5 miljoner

2021-03-13: Lördagen den 13 mars visade sig bli en speciell dag för Ystad, eftersom det var dagen då årets första miljonvinst skrapades fram till orten. Trisslotten som innehöll tre klöver-symboler var inhandlad hos Ystad Spel & Tobak. Denna morgon skrapades vinsten fram i TV4 Nyhetsmorgon och landade på hela 4,5 miljoner kronor.

...
Läs vidare

Sätter guldkant på tillvaron för 2,4 miljoner

2021-03-06: För några veckor sedan skrapade Storvretabon Eva Carlsson fram tre klöver-symboler. Denna lördagsmorgon var hon med i Nyhetsmorgon via videolänk. Vinsten blev hela 2,4 miljoner kronor och kommer nu sätta guldkant på tillvaron som pensionär, dessutom kommer hon förverkliga drömmen om ett växthus.

...
Läs vidare

Vann veckovinsten och dansade av glädje

2021-03-01: En mammaledig göteborgska i 30 årsåldern kunde knappt tro sina ögon när hon skrapade fram tre symboler på den tillfälliga Trisslotten ”Veckovinsten”. En vinst som innebär att vinnaren skrapat fram 15 000 kronor i veckan under ett helt år. ”Nu kommer drömmen om ett hus bli verklig”, berättade vinnaren för Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, Lise... Läs vidare

Kollegorna vann 3,6 miljoner

2021-02-27: Kollegorna Nils Linderborn och Marie Johansson skrapade fram tre klöver-symboler på en Trisslott under ett kafferep. Denna lördagsmorgon vann de 3,6 miljoner kronor i TV4 Nyhetsmorgon. " Det är bara glädjetårar just nu, säger Nils."

...
Läs vidare

Dubblade klövervinsten till 2,4 miljoner

2021-02-20: Den före detta elitdomaren i fotboll, Radovan Trajkovski från Skövde, förgyllde Nyhetsmorgon med sin vinstglädje denna lördag. Radovan var med på länk i studion eftersom han skulle skrapa Triss från distans. Förutsättningarna var glasklara, Radovan skulle vinna minst 1,2 miljoner kronor, men den summan såg han till att dubbla på bara några minute... Läs vidare

Vann 5 miljoner på alla hjärtans dag!

2021-02-14: Det blev ett totalt glädjekaos på självaste alla hjärtans dag, både i Nyhetsmorgons studio och hemma hos Norrköpingsbon Hanna Yaacoub, när han vann hela fem miljoner kronor på Triss. I chocken försvann han från tv-rutan för att krama om familjen. ”Vilket skrap och vilken reaktion! Det här är ren och kär miljonglädje”, säger Svenska Spels vinnarko... Läs vidare

Trissvinnare Mir Hassan från Fränsta

21-åriga Mir Hassan vann 3,6 miljoner

2021-02-06: Under fjolåret skrapade fyra Trissvinnare från Västernorrland i direktsänd tv och vann cirka 1,3 miljoner kronor. Idag var det dags för ännu en länsbo att skrapa live. Mir Hassan från Fränsta skrapade fram tre klöver-symboler för några veckor sedan och var därmed garanterad en miljonvinst. Denna lördagsmorgon blev han länets fjärde Trissvinnare i... Läs vidare