Trissvinnare Johanna Fassl från Trollhättan

Johanna kan uppfylla sin dröm efter miljonvinsten

Augusti månad har knappt börjat, men redan har vi fått en Trissmiljonär i form av Johanna Fassl från Trollhättan, som skrapade hem 1,2 miljoner kronor lördagen den 1 augusti. Vinsten är fördelad på 10 000 kronor i månaden 10 år framöver. 

...
Läs vidare

Tomas vann stort på Triss på pappa "Lill-Strimmas" tröjnummer

2020-07-30: Denna torsdagsmorgon var det äntligen dags för Tomas Svedberg från Alnö att få avsluta sin speciella Trissresa. En resa som minst sagt har varit tursam på flera sätt. Dagen till ära och för att hedra sin kära far Lennart ”Lill-Strimma” Svedberg, valde Tomas lott nummer fem som gav honom vinsten på en kvarts miljon kronor.

...
Läs vidare
bitte nordin triss tv4

"Ojojoj" – Järvsöbo skrapade fram 2,7 miljoner på Triss i tv

2020-07-13: Förskolepedagogen Bitte Nordin från Järvsö skrapade fram tre klöver på en Trisslott efter en middag med sina systrar i våras. Den lotten tog henne denna lördagsmorgon mitt i semestern till TV4 Nyhetsmorgon där hon skrapade fram 2,7 miljoner kronor med glädjetårar i ögonen. Vinsten kommer gå till vardagslyx och att uppfylla drömmen om en kryssning... Läs vidare

Triss i morsdagspresent gav Johanna vinst på 1,8 miljoner

2020-07-06: På mors dag fick Hallsbergsbon och fembarnsmamman Johanna Sandberg en Triss av sin man. Den tog henne ända till Nyhetsmorgon på TV4 där hon lördagen 4 juli skrapade fram en vinst på 15 000 kronor i månaden i 10 år – totalt 1,8 miljoner kronor.... Läs vidare
trisslotter med 1,8 miljoner i vinst

Bröder delar Trissvinst på 1,8 miljoner

2020-06-29: Lördagens Trissvinnare i Nyhetsmorgon var Sven-Olov Hansson från byn Rönnäs utanför Vilhelmina. Vinsten på 15 000 kronor i månaden i 10 år delar han och hans bror Bernt.– Jag har tänkt glasa in halva altanen för att slippa myggen, berättade en glad Rönnäsbo efter tv-sändningen. De har en gemensam prenumeration på Triss med åtta lotter i ... Läs vidare
Mer om prenumeration
Trissvinnare Miriam Hinas från Gothem på Gotland

Midsommarmiljon till Miriam på Gotland

2020-06-20: Miriam Hinas från Gotland blev påmind om att skrapa sin egen lott när hon såg Klöverskrapet på TV4 Nyhetsmorgon i våras. Den lotten visade tre klöver-symboler vilket denna lördagsmorgon på midsommardagen tog henne till Trisskrapet i tv där hon själv vann 1,8 miljoner kronor. Morgonens miljonvinst blir den första för en gotlänning hittills i år oc... Läs vidare

Trissvinst på 18 miljoner till  Höllvik

Trissvinst på 18 miljoner till Höllvik

2020-06-13: Lördagens Nyhetsmorgon bjöd på en av årets största Trissvinster. Höllviksbon Mats deltog via videolänk och ordnade en vinst på 100 000 kronor i månaden i 15 år till sin mamma Ingrid. Den totala vinstsumman på 18 miljoner kronor ska Ingrid dela med sig av till barn och barnbarn, dessutom blir det en ny säng och ny tv.

...
Läs vidare
Trissvinnare Miquel Messia De Prado från Täby

Tre klöver till morgonkaffet gav 1,2 miljoner i vinst

2020-06-06: Miquel Messia De Prado från Täby skrapade fram tre klöver-symboler på en Trisslott till morgonkaffet i våras. Det tog honom denna lördagsmorgon till TV4 Nyhetsmorgon där han firade in nationaldagen med att skrapa fram vinsten på 1,2 miljoner kronor. Pengarna kommer bland annat gå till hans barn.

...
Läs vidare
Trissvinnare Eva Wallin

Slumpmässiga lotten ledde till miljonvinst

2020-05-16: Hägerstensbon Eva Wallins slumpmässigt valda lott engagerad hela familjen när hon skrapade den på påskafton. Den lotten tog henne denna lördagsmorgon till TV4 Nyhetsmorgon där hon skrapade fram vinsten på 1,8 miljoner kronor till att uppfylla drömmar.

...
Läs vidare
trisslott med 250000 kronor

Fotbollsspelaren Adam Eriksson vann en kvarts miljon kronor på Triss

2020-05-08: Vänsterbacken Adam Eriksson spelar fotboll på elitnivå till vardags och är van med rampljuset – men just torsdag 7 maj var han i tv av en annan anledning. – Man har hunnit med en del intervjuer genom åren men detta var något annat, kommenterade han sitt skrap som gav 250 000 kronor.

...
Läs vidare