Trissprenumerationen blev till 4,5 miljoner för blivande bröllopsparet

2024-05-20: En Trissprenumeration tog Ludvig och sambon Sofia hela vägen till Klöverskrap i morgon-tv under lördagen. Studion fylldes av lycka och jubel när vinsten landade på 15 000 kronor i 25 år, totalt 4,5 miljoner kronor! Vinsten kommer bland annat användas till en bröllopsresa i vinter.

Ludvig från Huddinge har prenumererat på Trisslotter i åtta års tid och vid ett tillfälle i april hade han samlat på sig ett par lotter med vinst som han bytte in mot nya. De nya lotterna blev liggandes i två veckor tills hans sambo Sofia skrapade lotterna en dag när han var på jobbet.

– Jag kom hem lite irriterad från jobbet efter att ha fått en gul p-bot på vindrutan. Sofia frågade mig snabbt om jag ville ha en present och jag fick ett inslaget paket som visade sig innehålla något bättre gult, nämligen en skrapad Trisslott med tre Klöver-symboler, berättar Ludvig skrattandes och fortsätter:

Han fortsätter:

– Jag förstod att det innebar något bra, men jag visste inte helt vad det betydde först. Sofia sa att jag hade blivit miljonär och p-boten var som bortglömd.

Glädjevrål i studion

På plats i Tmorgon-tv skrapade Ludvig fram den slutgiltiga vinstsumman. Studion fylldes av glädje när vinsten landade på 15 000 kronor i 25 år, totalt 4,5 miljoner kronor.

– Vilken upplevelse det här har varit, det är fortfarande svårt att ta in. Vi ska gifta oss i augusti så en del av vinsten ska gå till en härlig bröllopsresa i vinter. Jag driver även ett eget företag inom bygg så en dröm hade varit att också utveckla mitt företag, berättar Ludvig.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att vara med paret under morgonen.

– Vilken morgon och härlig vinst till Ludvig och Sofia! Jag hoppas bröllopet och bröllopsresan blir allt de dröm om. Detta blev årets 25:e Trissvinst i tv, som gått till en vinnare i Stockholms län, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog paret till tv-studion var inköpt på ICA Maxi Haninge.