Årets första gotlänning i tv-skrapet – skrapade fram kvarts miljon

2022-09-26: Lördagens Trissgäst i tv-studion var Camilla från Visby. Hon var där på uppdrag av sin svärfar som hon hjälpte till en vinst på 250 000 kronor. Nu lutar det åt att hela familjen åker på en gemensam resa.

Visbybon Allan skrapar Triss med jämna mellanrum. Ofta är det tack vare hans mamma då hon köper lotter på Ica Maxi i Visby och tar med hem till Allan och hans fru. En ovanligt tursam sommar ledde slutligen fram till en tv-vinst.

− Det började med att hon köpte några Triss i somras. De där lotterna har lett till småvinster och nya lotter i flera omgångar. För några veckor sedan satt vi hemma hos oss med två lotter var och då skrapade jag fram tre tv-rutor, berättar Allan.

Han var dock inte riktigt redo för att kliva in i tv-studio och överlät därför uppdraget åt sin svärdotter Camilla.

− Jag och min svärmor brukar alltid prata om att vi två ska åka till Stockholm när det blir tv-vinst. Men när det väl hände var det bara jag som vågade skrapa i tv, säger Camilla med ett skratt.

Under lördagen fanns hon på plats i studion där hon skrapade fram en vinst på 250 000 kronor efter att Allan bläddrat fram lott nummer 17 i ordningen.

− Det känns väldigt bra! Vi får väl åka ut och resa med hela familjen, säger Allan.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med under lördagsmorgonen i Stockholm.

− Camilla är årets första gotlänning som skrapar Triss i tv. Men den populära skraplotten har skapat glädje på ön tidigare under året. I maj vann en Klintehamnsbo en miljon kronor på en Trisslott, berättar han