Tranåskvinna vann storvinst på Triss – för andra gången

För några år sedan vann en Tranåskvinna stort på Triss och köpte hus. I veckan skrapade hon fram en miljon kronor till på Triss och renoverar samma hus. "Helt otroligt! Sådant här händer ju inte", säger den lyckosamma storvinnaren.

Triss välkända slogan äger sin riktighet. Det kan verkligen plötsligt hända. Både en och två gånger. Men nog verkar kvinnan, som är i 40-årsåldern, ha en alldeles särskild tur.

– Jag hade en morfar och mormor som tyckte om att skrapa Trisslotter, de spelade ofta, varje vecka. De har verkligen varit med mig i det här. Nu skrapade jag fram en miljon på min morfars namnsdag dessutom, det var lite speciellt, berättar hon.

Själv köper hon Triss mer sällan än så. Det blir någon ibland.

Planer finns för miljonvinsten.

– Förra gången vi vann hade vi råd att köpa hus, den här gången ska vi renovera det. Och så ska vi åka på en solresa hela familjen. Men mer än så har vi inte hunnit tänka. Resten av pengarna får vi försöka förvalta på ett bra sätt, hur tråkigt det än låter, säger kvinnan och skrattar.

– Fantastisk historia, konstaterar Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur. Så fint hur hon fortsatt köpa Triss i sina morföräldrars anda och dessutom skrapar fram en miljon på morfars namnsdag. Härligt också hur första vinsten gick till ett hus och den senaste täcker en renovering.

– Inte helt vanligt att man vinner stort flera gånger, lika kul varje gång det sker, avslutar Svedberg.

Lotten var inköpt på Segersons i Tranås.