Vann en Tesla på BilTriss, har inte kunnat smälta vinsten

En man i 50-årsåldern från Kristianstad skrapade fram en Tesla på BilTriss under en rast på jobbet. Det är den andra storvinsten som ICA Tollarp säljer. "Jag är i chock, jag har inte kunnat smälta vinsten", säger den glada vinnaren.

Under en rast köpte en Kristianstadsbo med sig en vanlig Trisslott och en BilTriss på ICA Supermarket Tollarp. Tillbaka på jobbet skrapade han de båda lotterna när han plötsligt såg tre Tesla-symboler. Det gör honom till ägare av en Tesla Model 3 Long Range.

─ Först förstod jag ingenting och började undra om det behövdes fyra symboler för att vinna, berättar mannen och fortsätter:

─ Sen visade jag kollegorna som blev lika chockade de. När jag ringde min sambo trodde inte heller hon på det till en början.

När chocken hade lagt sig tog mannens glädje över vinsten vid.

Glädjejubel i Tollarp

Några andra som fick möjlighet att glädjas lite extra med mannen är personalen på ICA Supermarket i Tollarp som sålde vinstlotten. Det är den andra storvinsten som butiken förmedlat.

─ Ryktet går och det är många som pratar om vinsten. Det känns kul att en i bunten var en bil. Det är alltid roligt att sälja storvinster, säger Anne Rubin, butikens spelansvariga (till höger i bilden).

Mannen i 50-årsåldern blir den andra skåningen att skrapa fram en Tesla på BilTriss. I höstas vann en Malmöbo en bil tack vare en farsdagspresent.

─ Vilken härlig vändning på arbetsdagen att helt plötsligt vinna en ny bil. Roligt också att det är fler som gläds med mannen och att vinsten har blivit lite av en snackis i Tollarp, säger Natalie Wallin, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.