Besartas bortglömda lott dolde tv-skrap och 1,8 miljoner!

2024-04-22: En bortglömd Trisslott kan vara guld värd. En sån tog Besarta hela vägen till Klöverskrap i morgon-tv. Vinsten som landade på 10 000 kronor i månaden i 15 år ska bland annat gå till resor av den mer långväga typen.

Det var i kassan i mataffären på väg hem från jobbet som Besarta bestämde sig för att köpa en Trisslott. Trisslotten ramlade ner under bilstolen och blev liggandes där i tio dagar innan den hittades. 

När hon skrapade Lotten visade sig innehålla en vinst många drömmer om.

– När jag såg de tre Klöver-symbolerna visste jag först inte vad det innebar. Jag läste på baksidan av lotten och då förstod jag. Men det tog tid att ta in det, berättar Besarta.

Under lördagsmorgonen var det äntligen dags  att ta plats i studion för att ta reda på den slutgiltiga vinstsumman. Vinsten landande på 10 000 kronor i månaden i 15 år, en total vinstsumma på 1,8 miljoner kronor!

– Vilken upplevelse! För vinsten vill jag nu resa och göra något roligt tillsammans med familjen. Jag skulle gärna vilja resa lite längre bort, bland annat till Afrika, Asien eller USA, berättar Besarta.

Filippa Jartén, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att vara med under morgonen.

– Stort grattis till vinsten, jag hoppas resorna blir allt hon drömt om! Detta blev årets andra Trissvinst i tvsom gått till en vinnare i Helsingborgs kommun, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog Besarta till tv-rutan var inköpt på Willys Helsingborg.