Årets yngsta Trisskrapare i tv vann en kvarts miljon

2024-05-13: Under söndagsförmiddagen hade Trisskrapet besök av 18-årige Daniel från Höllviken. Den unge skraparen vann 250 000 kronor som väntas gå till ett lägenhetsköp i framtiden.

Det var en speciell jultradition som tog Daniel till det direktsända Trisskrapet i tv. På julafton får alla vuxna barn alltid en Trisslott under sin tallrik. Senaste julen hade Daniels mamma dock glömt att lägga fram Trisslotterna till hans stora förvåning.

– Det var på juldagen som jag såg Trisslotterna på köksbordet och tog en lott. Min första tanke var ju att det inte kunde stämma när jag såg tre tv-symboler. Den känslan gick snabbt över till lycka dock, berättar Daniel glatt.

Trisslotten tog Daniel till Stockholm och efter två minuter i tv-rutan under söndagsförmiddagen stod det klart att han åkte hem en kvarts miljon kronor rikare. Vad vinsten ska gå till har han redan klart för sig själv.

– Det här är helt klart den bästa julklappen jag fått! Vinsten skulle jag framförallt vilja spara så att jag kan köpa en lägenhet i framtiden. Jag ska dock fira vinsten under en studentresa till Kroatien i sommar, berättar Daniel.