Siv och maken fick fira tur i både spel och kärlek!

2021-11-27: Siv och hennes man firade parets 45-årsdag med Trisslotter. Bakom rutorna väntade  tre Klöversymboler och under lördagen blev det tv-skrap och en vinst på 1,2 miljoner kronor. 

Det var i början av november som paret firade sina många år tillsammans, bland annat genom att skrapa Trisslotter. Med de tre Klöversymbolerna stod det klart att de skulle få skrapa i direktsänd tv med chans på riktigt stora pengar.

Väl på plats skrapade Siv fram 10 000 kronor i månaden under tio års tid, vilket vilket totalt blir 1,2 miljoner kronor. Och det finns planer på hur pengarna ska spenderas:

– Det blir en husbil. Jag hade sikte på resor först, men på grund av Covid är det lite kört. Kanske kan det ändå bli både och. Dessutom har vi en del kvar att göra i trädgården, så kanske lejer vi bort det nu, säger Siv.

Hon känner sig nöjd och glad med hela upplevelsen, även om det kan vara nervöst att vara med i tvrutan.

– Det var pirrigt, men också roligt att vara här. Och så är det ju en fantastisk vinst, så det kändes väldigt bra.

Efter att hon kommit ut från tv-studion började det ramla in hälsningar i mobilen.

– Vi hade inte berättat om det här för så många så det är en hel del som är överraskade. Det var kul att se mig på tv, tycker dom, säger Siv med ett skratt.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Johan Svedberg var med under lördagsförmiddagen.

– Dubbelt grattis till paret, både för 45 år tillsammans och till en storvinst. Önskar dem all lycka med en fin husbil och många nya årsdagar att fira, säger han.

Lotten som ledde till det direktsända tv-skrapet var inköpt på Raekmackan livs i Nödinge.