Trissvinsten på 1,8 miljoner kommer gå in på nöjeskontot

2024-04-15: Maria blev första Västeråsaren att skrapa Triss i tv 2024. Vinsten som landade på 1,8 miljoner kronor går direkt in på nöjeskontot och väntas bidra till en guldkantad vardag och resor framöver.

Det var i julas som Marias sambo köpte hem fyra Trisslotter. Det skulle dock dröja drygt två månader innan Trisslotterna skrapades.

– Vi köpte fyra Trisslotter till julafton men glömde dem hemma och skrapade dem först när vi kom hem från Thailand i februari. Jag visste inte vad tre Klöver-symboler betydde så min sambo fick förklara, berättar Maria skrattandes.

Kort därefter beslutades det att Maria skulle axla ansvaret som skrapare i direktsänd tv. Vinsten landade på 10 tusen kronor i månaden i 15 år, sammanlagt 1,8 miljoner kronor.

– Det har varit många sömnlösa nätter sedan vi skrapade Trisslotten hemma i köket. Jag tycker dock att det gick bra, berättar Maria.

– Det är en extra trygghet som bidrar till att man kan göra det där lilla extra i livet. Vårt nöjeskonto blir helt enkelt bekymmersfritt och vi kan unna oss restaurangbesök och resor framöver, fyller hennes sambo på.

Trisslotten som tog paret till Nyhetsmorgon köptes på Coop Pilgatan i Västerås.