Gabrielle åker på guldkantad USA-resa efter stor Trissvinst i tv

2023-11-20: Efter att ha deltagit i en enkätundersökning fick Malmöbon Gabrielle en Triss. Lotten tog henne till tv där hon under lördagen skrapade fram en storvinst. Nu planerar hon en guldkantad resa till Los Angeles tillsammans med sin sambo.

Malmöbon Gabrielle deltar ibland i enkätundersökningar och efter att ha genomfört en undersökning för några veckor sedan fick hon en digital Trisslott i ersättning. Lotten skrapade hon i mobilen en vanlig dag på jobbet. Plötsligt uppenbarade sig tre tv-symboler på skärmen.

− Jag kunde inte tro det först och började fundera på om det var första april, berättar Gabrielle som till vardags är fysioterapeut och yogalärare.

Efter ett samtal till Svenska Spel kunde hon få bekräftat att vinsten absolut inte var något aprilskämt och hon kunde boka in en resa till Stockholm och tv-studion tillsammans med sin sambo.

Under lördagen fanns paret på plats i tv-huset och inne i studion skrapade Gabrielle fram en vinst på 100 000 kronor.

− Det känns fantastiskt! Vi har planerat en resa till Los Angeles under vintern eftersom min sambo har bott där tidigare. Nu kan vi stanna där några veckor, sätta guldkant på resan och unna oss det vi känner för, berättar Gabrielle.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med Gabrielle och hennes sambo under morgonen.

− Med en längre resa inplanerad kom den här vinsten väldigt lägligt för Malmöparet! Malmöborna tycks ha ett tursamt år, sammanlagt är det nu sju malmöiter som skrapat fram vinster i Nyhetsmorgon under 2023, säger han.