Halvmiljonvinsten tar Magnus och Linda på kryssning

2024-06-26: Rolfstorpsborna Magnus och Linda skrapade under onsdagsmorgonen fram 500 000 kronor på Triss i tv. För vinsten ska de förverkliga drömmen om att åka på en Karibienkryssning.

Paret Magnus och Linda från Rolfstorp har köpt Trisslotter då och då i många år. En januaridag skrapade de fram storvinsten de länge väntat på.

– När Linda ringde och berättade att vi skapat fram tre tv-symboler kunde jag inte tro att det var sant. Äntligen blev det en storvinst, berättar Magnus.

Under onsdagsmorgonen var paret på plats i Stockholm för att ta reda på slutvinsten.

– Jag har varit väldigt nervös inför detta. De senaste dagarna har nervositeten stigit, säger Magnus innan det är dags att gå in i tv-studion.

Lott nummer åtta, som räknades fram i direktsändning, gav en vinst på 500 000 kronor.

– Det bubblar inom mig! Det känns fantastiskt, vi vågade inte drömma om att det skulle bli så här mycket pengar, berättar Magnus.

Styr skutan mot karibien

Vad vinsten ska gå till finns redan långtgående planer på.

– Innan vi fick barn åkte vi på en Karibienkryssning och det var verkligen en häftig upplevelse! Nu vill vi göra om resan med vår son, säger Magnus glatt.

Emmy Altemyr, kommunikatör på Svenska Spel Tur, hade äran att göra paret sällskap under morgonen.

– Med dagens vinnare har sju personer från Hallands län skrapat Triss i TV4 Nyhetsmorgon hittills i år, säger Emmy Altemyr.

Den vinnande lotten köptes på ICA Nära Rolfstorp.