Brommaparet vann kvarts miljon – uppgraderar boendet

2022-11-13: Brommabon Sebastian hade turen med sig en höstkväll då han skrapade fram tre tv-rutor på Triss. Den slutgiltiga vinsten landade på en kvarts miljon kronor och ska användas till ett lägenhetsköp.

Sebastian från Bromma köper sällan lotter, men en höstkväll fick han ett infall och köpte en Trisslott online.

– Lotten jag köpte visade en vinst på 30 kronor. Så jag köpte en ny och den lotten visade tre tv-rutor. Jag blev chockad, säger Sebastian.

Skrapandet i tv överlämnar han dock till sambon Jessica och några veckor senare var det dags för henne att skrapa fram slutvinsten.

– Sebastian valde lott nummer 14. Det är för vi blev ett par den 14:onde april, berättar Jessica innan det är dags att inta tv-studion.

Några minuter senare stod det klart att Brommaparet skrapat fram en vinst på 250 000 kronor. Hur pengarna ska användas är de båda överens om.

– Vi letar större boende. Vi bor i en tvåa nu och vill på sikt flytta till en trea. Vinstpengarna blir ett bra tillskott till ett lägenhetsköp, berättar Jessica och Sebastian instämmer.

Emmy Altemyr, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, som var på plats på i tv-studion under morgonen gläds med paret.

– Stockholmarna har haft turen med sig i år! Hittills har länet skrapat fram drygt 30 miljoner kronor i morgon-tv, säger Emmy Altemyr.

Lotten köptes online på svenskaspel.se