Triss-julklappen blev till tv-vinst – nu delar de på 250 000 kronor

2024-06-12: Under söndagsmorgonen gästade Per och Sara från Nynäshamn Trisskrapet. Paret representerade Saras syster som fått en Trisslott med tre tv-symboler i julklapp. Efter avslutat skrap stod det klart att paret lämnade studion med en vinst på 250 000 kronor som delas jämnt mellan de två familjerna.

Det var under julfirandet som Per och Sara gav bort fem Trisslotter i julklapp till Saras syster Sofia. Till Sofias stora förvåning visade en av Trisslotterna tre tv-symboler.

– Jag vaknade dagen efter julafton med ett missat samtal från min syster Sofia och anade redan då att något speciellt hade hänt. Vi har nog gett den bästa julklappen man kan ge, berättar Sara skrattandes.

Det beslutades att Saras man Per skulle axla ansvaret som skrapare i TV och under söndagsmorgonen vann de 250 000 kronor som familjerna delar jämnt på.

– Vi har redan bokat en resa till Cypern med familjen så den ser vi som betald nu. Jag skulle gissa att syrran också kommer att ta med familjen på en resa för sin del av vinsten, berättar Sara glatt.

Paret fick sällskap av Svenska Spel Turs kommunikatör Daniel Arnkvist under veckans sista tv-sända skrap.

– Delad glädje är den bästa glädjen! Jag hoppas att bägge familjer firar stort och skapar fina minnen under sina resor, säger Daniel Arnkvist.

Trisslotten som tog Per till tv köptes på Ica Maxi Stormarknad i Nynäshamn.