Jennifer och Nils ordnade 1,8 miljoner i direktsänd tv

Trissvinnare från Uppsala har varit flitigt förekommande i morgon-tv under året. I helgen var det Jennifer och sambon Nils tur när de tog hem en storvinst på 1,8 miljoner kronor. "En fantastisk upplevelse", jublar Jennifer.

Det har varit ett vinstrikt år för Uppsalaborna hittills. Utöver miljonvinster på Lotto och Eurojackpot har det varit ett exempellöst framgångsrikt Trissår i morgon-tv. Sedan årsskiftet har Uppsala haft tre Klöver-Trissvinnare och ytterligare två TV-Trissvinnare i direktsändning.

För Jennifer och Nils, som köpte sin Trisslott med Klöversymbolerna på Willys i Gränby, slutade äventyret med en vinst på 15 000 kronor i månaden i tio år, vilket adderar ihop till 1,8 miljoner kronor.

– Det kommer bli någon längre resa till ett varmt härligt land, gärna när det är kallt och jävligt här hemma. Vi har pratat om Thailand, men bara spontant ännu. Det blir nog nästa vinter och så gör vi en kortare resa i sommar. Sen får vi se längre fram, kanske köper vi hus så småningom, säger kockläraren Jennifer, som var den som hade uppdraget att skrapa i tv.

Nils fyller i:

– Bra tillskott som sätter guldkant på tillvaron. Otroligt roligt, säger Nils, som gav sitt stöd från en plats bakom kamerorna.

Mer precist vad vinsten ska gå till behöver de samtala vidare om.

– Nu vet vi vad det blev, då kan vi bolla idéer och tänka vad vi vill göra, säger Nils.

Tursamma Uppsalabor

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Johan Svedberg var med paret under Trissmorgonen i tv Han gladdes med vinnarna och överraskas av hur framgångsrika Uppsalas Trisspelare varit.

– Av elva Klöver-Trissvinnare hittills i år har tre varit från Uppsala, en varje månad, vilket onekligen är uppseendeväckande. Att det dessutom går att lägga till ytterligare ett par vinnare som skrapat TV-Triss gör det hela än mer otroligt. Samt att det varit ett par miljonvinnare på nummerspel också. Lyckan har verkligen lyst starkt över Uppsala under 2023, säger han.