Lågstadieläraren Lisa från Linköping skrapade fram kvarts miljon

2022-11-21: Söndagens Trissgäst i tv-studion var Linköpingsbon Lisa. I direktsändning skrapade hon fram en kvarts miljon kronor, en vinst som möjligen går till solceller på familjens tak i framtiden.

För några veckor sedan var turen framme för lågstadieläraren Lisa från Linköping. Efter ett antal Trisslotter med småvinster som gett nya lotter i flera omgångar skrapade hon till sist fram en riktig högvinst.

− Jag satt hemma i köket och skrapade lotten när jag fick tre tv-rutor. Först blev jag mest bara förvånad, berättar Lisa.

De tre tv-symbolerna tog henne hela vägen till tv under söndagen. I direktsändning plockade hon ut en lott på måfå och skrapade sen fram en vinst på 250 000 kronor.

− Det är en stor bonus och ett jättebra tillskott för oss! Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi vunnit så mycket. Vi har pratat mycket om solceller på vårt hus och kanske går vinstsumman till det, säger Lisa.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns i TV4-huset under söndagsmorgonen för att guida och inte minst gratulera.

− Det har varit en tursam helg för Östergötland. Under lördagen vann Norrköpingsbon Anneli 100 000 kronor och under söndagen följde Lisa från Linköping upp med att vinna en kvarts miljon, säger han.

Trisslotten som ledde till en vinst på 250 000 kronor under söndagen var köpt hos Ica Kvantum Signalen.