Mari från Köping bjuder familjen på resa efter att vinst på en kvarts miljon

2024-07-08: På mors dag fick Mari en Trisslott av sin dotter i present. Trisslotten dolde tre tv-symboler och tog köpingsbon till Trisskrapet i tvunder lördagsmorgonen. Skrapet resulterade i en vinst på 250 000 kronor som ska gå till en Greklandsresa.

Det var i slutet av maj på mors dag som Mari fick en alldeles speciell present av sin dotter.

– Jag fick en Trisslott av min dotter i mors dag-present! Min första tanke när jag såg tre tv-symboler var att det inte kunde vara sant, man blev ganska så chockad, berättar Mari.

Trisslotten tog mor och dotter hela vägen till Stockholm där den slutgiltiga vinsten på en kvarts miljon kronor skrapades fram. Köpingsbon har redan nu börjat att smida planer på vad vinsten ska gå till.

– Jag har lovat mina barn att de får en slant om de följer med på en semester utomlands. Jag gillar Grekland så dit vill jag resa med familjen, berättar Mari glatt. Utöver det så blir det nya sommardäck till bilen.

Mari och hennes dotter fick sällskap av Svenska Spel Turs kommunikatör Daniel Arnkvist under lördagsmorgonen.

– Det är alltid lika speciellt att se lyckan i våra vinnares ögon efter att de skrapat Triss i tv. Under året har fem personer från Västmanland besökt Trisskrapet i Nyhetsmorgon. Tillsammans har länsborna vunnit över 7,2 miljoner kronor i tv-rutan 2024, säger Daniel Arnkvist.