Bröllop i Vegas efter vinst i morgon-tv!

Det var ett spontanköp som tog Sophie och sambon Stig från Märsta hela vägen till Trisskrap i tv under torsdagsmorgonen. Vinsten landade på 100 000 kronor och nu väntar bröllop i Las Vegas!

Det var en helt vanlig torsdagsmorgon i november som Sophie i väntan på sin sambo Stig passade på att köpa en digital Trisslott. Plötsligt visade lotten tre tv-symboler.

– Jag fick nog en mindre chock när jag såg de tre tv-symbolerna. Jag vände mig mot Stig och sa ”titta vad jag har skrapat fram”, berättar Sophie skrattandes.

Stig fortsätter:

– Jag trodde att det var på låtsas först. Sophie är den personen som vanligtvis hade börjat skrika och hoppa av ett sådant besked, men av någon anledning höll hon sig så lugn. Så det tog en stund för mig att ens förstå att det var på riktigt.

Ett tokigt bröllop att vänta!

Efter en tid av väntan var det äntligen dags för det förväntansfulla paret att inta tvstudion. Med Sophie framför kameran landade vinsten på 100 000 kronor och vad paret vill göra med vinsten finns det planer om.

– Efter 53 år som par har vi bestämt oss att vinsten ska gå till ett bröllop i Las Vegas, välja något tokigt och roligt tema och äntligen gifta oss! Vår dotter, hennes man och deras barn ska såklart följa med, berättar Sophie.

Filippa Jartén, på Svenska Spel Tur, hade nöjet att göra paret sällskap under morgonen.

– Vilken härlig morgon med en fantastisk vinst! Nu hoppas jag Sophie och Stig snart kommer i väg på resan till Las Vegas och får genomföra deras bröllop, stort grattis! Sophie är årets fjärde vinnare från Stockholms län som skrapat Triss i tv, säger Filippa Jartén.