Göteborgare skrapade Triss i bilen – vann 15.000 kronor i veckan i ett år

2023-03-22: En göteborgare i 30-årsåldern har ett guldkantat år framför sig. Efter att han skrapat fram Triss veckovinst kan han se fram emot 15 000 kronor i veckan i ett helt år.

En göteborgare i 30-årsåldern har ett guldkantat år framför sig. Efter att han skrapat fram Triss veckovinst kan han se fram emot 15 000 kronor i veckan i ett helt år.

Det var då mannen från Göteborg besökte en bensinmack på Hisingen som han passade på att köpa en Triss. Lotten skrapade han i bilen och plötsligt satt han med tre veckovinst-symboler framför sig.

− Jag trodde inte mina ögon! Jag gick direkt tillbaka in på bensinmacken och skrek av lycka! berättar vinnaren då Svenska Spel Tur ringer för att gratulera.

Veckovinsten finns på Triss under en begränsad period och innebär 15 000 kronor i veckan i ett år – totalt 780 000 kronor.

Göteborgaren som är egenföretagare ska fördela vinstsumman jämnt mellan nytta och nöje.

− Jag är jättejättenöjd med vinsten! Hälften ska jag investera i mitt företag som säljer möbler, den andra hälften ska jag spara för att ha som semesterkassa i framtiden, säger vinnaren.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe var den som gratulerade landets senaste vinnare av veckovinsten.

− Göteborgarna har haft en tursam start på året. Utöver veckovinsten har staden haft en miljonvinnare på Lotto och en miljonvinnare på Klöver-Triss i tv, berättar han.

Trisslotten som ledde fram till veckovinsten var köpt hos Preem Hisings Backa.