Brakfest på dagordningen efter 3 miljoner i Klöverskrap

2023-09-11: Lördagens Trissgäster i morgon-tv var Tommy och Linda från Vallentuna. Skrapet resulterade i en vinst på hela 10 000 kronor i månaden i 25 år, sammanlagt tre miljoner kronor. Paret väntas nu fira vinsten med en stor 50-årsfest i november. 

Tidigare under sommaren skrapade Linda fram tre Klöver-symboler på en Trisslott – hon berättar:

− Jag var nog tvungen att kolla på Trisslotten 100 gånger innan jag förstod att det var sant. Jag ringde min man som precis hade opererat sitt knä och för honom tog det nog en vecka innan han fattade det, säger hon med ett skratt.

Fin födelsedagstajming

Under lördagsmorgonen var det äntligen dags för paret från Vallentuna att skrapa Triss i direktsänd tv. Med Linda som stöd bakom kameran skrapade Tommy fram 10 000 kronor i månaden i 25 år, sammanlagt tre miljoner kronor.

− Linda fyller 50 år i november så då får det bli en brakfest. Vinsten bidrar självklart även till en otrolig säkerhet och blir ett fint bidrag i framtiden, berättar Tommy.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att fira in helgen med Tommy och Linda.

− Med 25 år som gifta hoppas jag att de får fira vinsten med både silverbröllop och 50-årskalas detta år. Tommy och Linda blev dessutom de första personerna från Vallentuna som skrapat Triss i morgon-tv 2023, säger Daniel Arnkvist.

Trisslotten som tog Tommy och hans fru till direktsändningen  köptes på Coop i Vallentuna.