Plötsligt händer det – igen!

I bland slår blixten ner på samma plats två gånger. Anneli från Boda kyrkby fick skrapa Triss i direktsänd morgon-tv – för andra gången. Vinsten blev densamma som första gången, 100 000 kronor.

Att skrapa Triss i TV4 Nyhetsmorgon är något många drömmer om. Anneli håller på att göra det till en vana.

Första gången, för fyra år sedan, var det en TV-Triss som pappa skrapat fram och sedan gett till Anneli och hennes syster. Den här gången var det på en lott hon köpt tillsammans med sin man när de tre magiska tv-rutorna dök upp bakom rutorna.

I tv valde hon lott nummer 13 och den gav 100 000 kronor, precis som förra gången det begav sig.

– Det var mer nervöst nu än förra gången, jag vet faktiskt inte varför. Men det släppte på väg in i studion och allt kändes jättebra.

På frågan om vad pengarna ska användas till dröjer inte svaret.

– Vi ska renovera tvättstugan. Det är något vi tänkt länge, men det handlar om så mycket pengar, det är mycket att göra. Nu känner vi att vi har råd med det. Blir det något över blir det en resa längre fram, vi älskar att resa, säger Anneli.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med under Annelis Trissäventyr i tv.

– Det är inte ofta, men det händer att vinnare kommer tillbaka och får skrapa i tv en andra gång. Det är lika fantastiskt varje gång det sker. Så kul! Nu ser vi fram emot att få träffa Anneli igen, hon säger att hon kommer tillbaka om fyra år, berättar Johan Svedberg.

Det återstår fortfarande att se om det blir tredje gången gillt för Anneli!

Lotten som ledde till det direktsända tv-skrapet var inköpt på Ica Maxi i Falun.