Eftermiddagskaffe, Triss och en veckopeng på 15 000 kronor!

När ett par från Höganäs storhandlade passade de på att köpa två Trisslotter. Väl hemma skrapade de lotterna till eftermiddagskaffet och vann då 15 000 kronor i veckan i ett år – totalt 780 000 kronor. "Vi blev helt stumma", berättar kvinnan i paret.

De var efter att ha storhandlat på City Gross i Höganäs tillsammans med maken som kvinnan bestämde sig för att köpa två Triss. När paret tagit sig hem och packat in alla matvaror var det dags för eftermiddagskaffe. Då skrapade kvinnan fram tre veckovinst-symboler, en specialvinst som finns på Triss tillfälliga kampanjlott.

− Vi förstod det inte först. Man tror att man ska jubla när något sådant händer, men vi blev helt stumma, berättar kvinnan för Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör.

Fler uteluncher närmaste året

Vinsten innebär att det pensionerade paret kan se fram emot 15 000 kronor i veckan i ett helt år – totalt 780 000 kronor.

− Nu behöver vi inte ha några bekymmer, den här vinsten täcker allt vi behöver. Det blir fler uteluncher för oss det närmaste året, och så ska barn och barnbarn få en del extrapresenter, berättar kvinnan.

Paret från Höganäs är de första att skrapa fram veckovinsten sedan kampanjlotten nyligen lanserades.

− Det blir ett år att se fram emot för Höganäsborna! Med 15 000 kronor extra varje vecka går det verkligen att sätta guldkant på vardagen och mer därtill, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe.