Karin från Ystad slog till med årets högsta Klöver-vinst

2024-01-29: Under lördagsmorgonen skrapade Karin från Ystad fram årets hittills största Klöver-vinst på 3,6 miljoner kronor i morgon-tv. För Ystadsbon kan drömmen om att gå i förtidspension nu förverkligas.  "Med två år till pensionen kanske jag slutar helt och hållet nu", berättar hon.

Karin och hennes sambo Magnus har prenumererat på Trisslotter i över 15 år men har aldrig tidigare vunnit så stort som detta.

– 2019 vann vi faktiskt 5000 kronor. När jag skrapade fram Klöver-symbolerna tidigare i år förstod jag först ingenting. Det hela slutade upp med att jag åkte iväg och handlade innan jag fattade mod och berättade för min sambo, berättar Karin.

Hon fortsätter:

– När vi vaknade dagen efter frågade han om vi bara drömt det, fortsätter Karin skrattandes.

En sanndröm i tv

Magnus dröm visade sig vara sann och paret besökte under lördagsmorgonen Trisskrapet i morgon-tv. Skrapet resulterade i en vinst på 30 000 kronor i månaden i 10 år, sammanlagt 3,6 miljoner kronor.

– Redan innan skrapet hade jag bestämt mig för att ifall månadssumman var 30 tusen eller mer så skulle jag bara jobba halvtid framöver. Med två år till pensionen kanske jag slutar helt och hållet nu, vi får se, berättar Karin lyckligt.

Magnus fortsätter:

– Vi har också två badrum hemma som vi vill renovera nu.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist fick gratulera miljonvinsten på plats.

– Att få dela glädjen med våra vinnare är alltid oslagbart. Karin och Magnus är de tredje skåningarna som skrapat Triss i morgon-tv i år. Ingen av de tidigare vinsterna kan dock mäta sig med denna storleksmässigt, säger Daniel Arnkvist.