Årets högsta Klöver-vinst till Caroline och Stefan!

Under lördagsmorgonen vann paret från Linköping årets hittills högsta Klöver-vinst i morgon-tv. Trissvinsten på sammanlagt tolv miljoner kronor ska bland annat förverkliga Carolines dröm att resa till New York. "Jag vill uppleva allt man sett på film", berättar Caroline.

Trisslotten som tog Caroline och Stefan till direktsändning i tv var en vinst från julklappsleken som familjen spelade i december.

– Jag vann fyra Trisslotter i ett av paketen. Bland dem var det två vinster på 60 kronor och framförallt en Trisslott med tre Klöver-symboler, berättar Caroline.

Sen fortsätter hon:

– Första känslan var att det inte kunde vara sant, säger Caroline medan Stefan nickar instämmande.

Det är heller inte första gången som paret vunnit stort.

– För tio år sedan hade vår lokaltidning en tävling där man kunde vinna ett bröllop så jag skickade in en ansökan. Till min stora förvåning vann vi vilket ledde till att jag frågade Stefan om han ville gifta sig, berättar Caroline.

New York nästa!

Tio år efter bröllopet skulle paret vinna den största vinsten hittills. Under lördagsmorgonen skrapade Caroline i direktsänd tv fram en vinst på 100 000 kronor i månaden i tio år, sammanlagt tolv miljoner kronor!

– Jag har alltid drömt om att åka till New York och nu kan det äntligen bli verklighet. Jag vill uppleva allt man sett på film, berättar Caroline.

Stefan fyller i:

– Vi vill köpa en ny hybridbil också! En sak är säker, nästa vecka behöver jag inte ta med matlåda till jobbet.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist gratulerade vinnarna på plats.

– Wow tror jag sammanfattar det hela ganska bra. Carolines och Stefans Klöver-vinst är den högsta jag någonsin varit med och delat ut. Jag hoppas att Caroline äntligen kan förverkliga sin dröm nu, säger Daniel Arnkvist.

Trisslotten som tog Caroline och Stefan till Nyhetsmorgon köptes på Stora Coop i Tumba.