Norrköpingsparet vann 1,8 miljoner på Triss – köper ny bil

2024-07-01: Barbro från Norrköping fick en Triss med tre Klöver-symboler i morsdagspresent av ett av sina tre barn. Under lördagen resulterade det i en vinst på 1,8 miljoner kronor i tv. Nu planerar det pensionerade paret Barbro och Bror att skaffa sig en ny bil.

På mors dag skickade ett av Norrköpingsparets tre barn några Trisslotter via sms till Barbro. När hon skrapade en av lotterna visade sig plötsligt tre Klöver-symboler.

– Jag kunde nästa inte tro att det var sant. Det var den bästa present som jag har fått. Det blir svårt att slå den, säger Barbro glatt.

Under lördagen gästade paret tv-studion i Stockholm för att skrapa fram den stora vinsten. Lott nummer 17 och 15 avgjorde resultatet som blev 10 000 kronor i månaden i 15 år framöver, vilket blir en vinst på totalt 1,8 miljoner kronor.

– Det var roligt men skönt att ha det gjort, säger Barbro skrattandes efter skrapet när nerverna stillats.

Paret planerar att lägga vinsten på att köpa sig en ny bil och längre fram också dela med sig till sina barn. I höst väntar också en resa till Italien för att hälsa på ett av deras barn.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att vara med Barbro och Bror under lördagen.

– Som Barbro själv säger är det en svårslagen morsdagspresent att vinna 1,8 miljoner kronor på Triss! Östergötlands län har haft åtta representanter som skrapat fram varsin storvinst på Triss i tv hittills i år. De har fått dela på över 22,6 miljoner kronor, så de har verkligen haft turen med sig, säger Natalie Wallin.