Glädjefnatt när Felicia ordnade 5 miljoner åt pappa!

2024-02-29: Torsdagens tv-skrap slutade i glada tårar när Felicia från Vislanda skrapade fram fem miljoner kronor åt sin pappa Kent.  "Du förtjänar det här!",  utbrast en  märkbart rörd dotter medan ett kramkalas utbröt i studion.

Felicia och hennes fyra syskon brukar ge Trisslotter till sin pappa Kent i fars dag present och enligt tradition fick han tio lotter av olika sorter på fars dag i november. Den första han skrapade var Trisslotten med tre tv-symboler bakom skrapfälten.

– Jag fick ett sms av pappa där han skrev ”snacka om fars dag present” tillsammans med en bild på lotten. Jag ringde upp honom direkt för jag kunde knappt förstå att det var sant och rätt snabbt därefter fick jag frågan om jag vill genomföra skrapat i tv i stället för honom, berättar Felicia.

Chocken var lika stor för Kent som till en början inte kunde ta in det hela. Tre månader senare på plats i morgon-tv skrapade Felicia fram en vinstsumma som var ännu svårare inse och förstå. Vinsten landade på hela fem miljoner kronor vilket resulterade i glädjetårar, jubel och lycka.

– Det här känns helt overkligt! För vinsten vill jag nu ge en rejäl slant till Felicia och hennes fyra syskon och gå tidigare i pension, berättar Kent.

Filippa Jartén på Svenska Spel Tur, hade nöjet att vara med under morgonen.

– Vilken morgon som slutade i andra dagen i rad med vinst på fem miljoner kronor! Stort grattis till Kent och Felicia. Detta blir årets elfte miljonvinst på Triss i tv-rutan och första vinsten till Alvesta kommun, säger Filippa Jartén.

Lotten som tog Kent till Nyhetsmorgon var inköpt på Grimslövs Livsmedel.