Lena från Öland firade påsk med 1,8 miljoner!

2024-04-02: Lena från Mörbylånga fick en julklapp med Trisslotter som och skrapade fram tre Klöver-symboler. På självaste påskafton fick Lena uppleva flera drömmar då hon vann 1,8 miljoner kronor på Triss och samtidigt fick se morgon-tv bakom kulisserna. Nu väntar vinstfirande med familjen innan hon och maken ska unna sig det lilla extra i vardagen.v

Pensionären Lena och hennes man fick en julklapp med Trisslotter från familjen som gav några mindre vinster. De löstes in mot nya lotter och en av dem visade tre Klöver-symboler under skrapytorna. På självaste påskafton var det dags att skrapa fram den garanterade miljonvinsten i direktsänd morgon-tv.

För Lena var det inte bara en dröm att vinna stort på Triss, utan lördagsmorgonen bjöd på en till efterlängtad upplevelse.

− Jag får nypa mig själv i armen för att se att detta verkligen är sant. Jag har i många år drömt om att få se hur en tv-sändning går till bakom kulisserna så det känns nästan overkligt att få göra det nu, säger Lena mycket glad.

Väl på plats i det direktsända morgonprogrammet var det med stor spänning och förväntan som Lena tog två lotter på slumpen. De visade vinsten på 10 000 kronor i månaden i 15 år framöver, totalt 1,8 miljoner kronor.

− Åh vad roligt detta var, verkligen en häftig upplevelse! Jag blir nästan rörd. Nu ska vi fira med resten av familjen under påsk.

När hela familjen fått glädjas med Lena planerar hon och maken att lägga vinsten på vardagslyx så som massage, ansiktsbehandlingar och tid hos frisören. Maken har också lovat att följa med på en inrikesresa framöver tack vare vinsten.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att vara med Lena under hennes oförglömliga påskafton.

− Det märktes att Lena genuint njöt av varje sekund i tv från att bli piffad i sminket till att sitta i loungen bakom studion med alla andra gäster i programmet, och att sen få vinna en miljonvinst på Triss, fantastiskt roligt att se! Nu hoppas jag att Lena och hennes man gör massor av härliga saker tack vare vinsten, säger Natalie Wallin.