Elin vann 2,5 miljoner på Triss – köper första egna boendet

2023-03-01: 25-åriga Elin från Hägersten började onsdagen med att vinna 2,5 miljoner kronor på Triss i tv. Nu kommer hon köpa sin första egna lägenhet och ett vitrinskåp.

I ett års tid hängde en Trisslott med 60 kronor i vinst på filmredigeraren Elins kylskåpsdörr innan hon löste in den mot två nya lotter. På en av dem skrapade hon fram tre tv-rutor under en filmkväll hemma i soffan.

− Jag gick ett varv i lägenheten innan jag ringde mamma och grät av glädje, berättar Elin.

Under onsdagen gästade Elin tv-studion där hon valde en lott på slumpen för att ta reda på vad den stora vinsten skulle bli. Strax senare hade hon vunnit 2,5 miljoner kronor.

− Det här är helt sjukt, det är så mycket pengar! Nu kan jag köpa en egen lägenhet, säger Elin både lättad, glad och omtumlad.

För att ge sin första egna lägenhet en känsla av hemma planerar hon också att köpa ett vitrinskåp som ska fyllas med vackra glas.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att vara med Elin under morgonen när hon skrapade fram miljonvinsten.

− Det gick inte att ta miste på Elins glädje över miljonvinsten. Vilken fantastisk start på vuxenlivet att vinna 2,5 miljoner kronor inför sitt första lägenhetsköp. Hoppas att hon hittar ett hem hon kommer trivas i, avslutar Natalie Wallin.

Lotten som ledde fram till miljonvinsten var inhandlad hos Coop Midsommarkransen.