Färdiga spel

Enkelt att spela Keno

 • 30 kr
  6 rader
 • 60 kr
  6 rader
  med Kung Keno
 • 120 kr
  12 rader
  med Kung Keno
 • 250 kr
  25 rader
  med Kung Keno
Så här spelar du Keno

Så här spelar du Keno

Att spela Keno är inte svårt. Kupongen är lättöverskådlig och följer du den enkla guiden nedan är du ett steg närmare din första Kenovinst. Lycka till!

 1. Klicka in dig i kupongen via ”Spela Keno". Bestäm dig för vilken Kenonivå du vill spela på. Få nummer ökar vinstchansen medan fler nummer höjer vinstsumman.
 2. Markera 1 till 11 valda nummer eller låt slumpen avgöra med "HuxFlux".
 3. Kung Keno är förvalt i kupongen. Låt Kung Keno vara kvar så maximerar du vinstplanen. I skalan ”Vinn ofta – Vinn mycket” i spelfältets överkant kan du se hur mycket du har chans att vinna.
 4. Välj flera rader om du vill (högst 6 rader).
 5. Klicka på sammanställningen längst ner till höger - välj insats per rad och antal speldagar. Högre radinsats ger högre summa vid vinst.
 6. Klicka på ”Betala” i sammanställningen längst ner till höger.
 7. Invänta dragningen och rätta dina Kenorad. Lycka till!
Vad är egentligen Keno?

"Du kan välja om du vill vinna mycket eller ofta"

Tusse utbildar våra ombud och är en av dem på Svenska Spel som kan våra produkter allra bäst. Keno är ett av våra nummerspel som det ryktas vara krångligt att förstå. Men så är det verkligen inte. Vi träffade Tusse för att reda ut frågan: Vad är egentligen Keno?

Tusse, förklara för oss vad Keno är?

– Keno är ett nummerspel med dragning varje dag och där du har chans att vinna upp till 15 miljoner kronor. Det är aldrig långt till en Kenodragning.

Hur går Kenodragningen till egentligen?

– Det finns sjuttio bollar i dragningsmaskinen för Keno. Av dessa sjuttio bollar drar vi tjugo stycken som blir den rätta Kenoraden.

Vad är det som är så speciellt med Keno?

– Det som är speciellt med Keno, till skillnad från till exempel Lotto, är att du själv kan välja hur många nummer du vill spela på. Du kan välja Kenonivå. Väljer du att spela på 11 nummer då kan du vinna riktigt mycket pengar. Men spelar du på till exempel 4 nummer så vinner du oftare men inte lika mycket pengar.

Så jag kan alltså välja lite själv hur mycket jag vill vinna?

–Det är det som är det bästa med Keno! Du kan välja om du vill vinna mycket eller ofta.

 Spela Keno
 Tillbaka till startsidan