Årets största Trissvinst – 12 miljoner till småbarnsföräldrar från Malmö

2023-05-15: Lördagen blev speciell för Malmöborna Nino och Johanna. En Klöver-Trissvinst hade tagit paret till tv där Nino skrapade fram 100 000 kronor i månaden i 10 år i direktsändning. Det är den överlägset högsta vinst som skrapats fram på Triss hittills under året.
− Det här förändrar livet, säger de chockade vinnarna.

Det var för några veckor sedan som Johanna och Nino inledde sin turliga resa mot tolv miljoner kronor. Johanna, som är föräldraledig för tillfället, satt och åt frukost då hon köpte en Triss i mobilen. Plötsligt hade hon skrapat fram tre klöver-symboler på skärmen.

− Jag blev chockad! Det kändes helt overkligt, berättar hon.

Maken Nino var bortrest men fick förstås ett videosamtal från Johanna direkt därpå.

− Vad är det för strunt hon pratar tänkte jag först, jag kunde inte heller tro på det, berättar Nino.

Nino har sedan länge lovat att han skulle stå för tv-framträdandet om det någonsin skulle bli aktuellt och nu fick han infria löftet.

"Det här förändrar livet för hela familjen"

Under lördagen var det dags för paret att besöka tv där de var garanterade en vinst på minst 10 000 kronor i månaden i 10 år. Inför avgörandet räknade Nino fram två lotter utifrån hans eget turnummer och dotterns födelsedag. I direktsändningen skrapade han sedan fram en vinst på 100 000 kronor i månaden i 10 år – totalt 12 miljoner kronor.

− Jag vet knappt vad vi ska säga, vi hade inte vågat hoppas på så här mycket, vi är så otroligt glada och tacksamma, säger Johanna.

− Det här förändrar livet för hela familjen. Till att börja med vill vi resa, kanske till Grekland där vi haft flera fina semestrar, och så vill vi fixa lite hemma där vi bara bott ungefär ett år, säger Nino som var skakig efter att ha skrapat fram mångmiljonvinsten.

Malmöparet hade sällskap av Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe under lördagsmorgonen.

− Otroligt roligt att årets hittills högsta Trissvinst går till en barnfamilj! Nu finns det utrymme att förvekliga många drömmar de kommande åren, säger han.