Leif med mamma skrapade fram högsta möjliga vinst!

2023-09-15: Leif och Gunvor från Hudiksvall var fredagsmorgonens lyckliga Trisskrapare i tv. Morgonen slutade minst sagt i glädje och chock när vinsten landade på den högsta möjliga summan, hela 5 miljoner kronor. "Jag kan knappt förstå det", jublar Leif.

Leif och hans mamma Gunvor har haft som tradition i fyra år att skrapa fem eller sex stycken Trisslotter varje helg. En dag i juni skrapade de fram en vinst som många drömmer om, tre tv-symboler.

− Vilken känsla det var att se de tre tv-symbolerna, vi blev så glada, berättar Leif.

Under fredagsmorgonen var det två förväntansfulla vinnare som besökte Trisskrapet i direktsänd morgon-tv. Gunvor hade sedan en tid tillbaka haft en magkänsla att de skulle välja lotten med samma nummer som dagens datum. Tur var det då vinsten landade på hela 5 miljoner kronor.

− Min fru och mitt ena barn bor i Thailand och jag reser dit med jämna mellanrum. Så med vinsten skulle jag nu vilja ta tjänstledigt till april och spendera den tiden i Thailand, berättar Leif.

Gunvor fyller i:

− Jag vill dela med mig av vinsten till mina barnbarn.

Filippa Jartén, Vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, gjorde Leif och Gunvor sällskap under morgonen.

− Vilken morgon! Så roligt att få dela denna upplevelse med vinnarna, stort grattis till er! Leif och Gunvor blir årets tredje vinnare att skrapa fram 5 miljoner kronor på Triss i morgon-tv, säger Filippa Jartén.

Trisslotten som tog Leif och Gunvor till tv-skrapet köptes på ICA Maxi Stormarknad i Hudiksvall.