Trissvinnare Annika från Lindome gratuleras av Khaddi Sagnia

1,8 miljoner i vinst och en gratulation av OS-finalisten

2021-09-11: Annika från Lindome är Sveriges senaste miljonvinnare på Triss. På lördagsmorgonen vann hon 15 000 kronor i månaden i 10 år i TV4 Nyhetsmorgon, totalt 1,8 miljoner kronor. Hon gratulerades av Svenska Spels nya vinnarkommunikatör, OS-finalisten i längdhopp Khaddi Sagnia.
– Det känns fantastiskt! Lite overkligt, men underbart, säger Annika.

När Annika hade ”lite småtråkigt” på jobbet i somras passade hon på att köpa några Triss i mobilen. Den ena av lotterna gjorde att humöret gick upp ordentligt.

– Jag fattade inte att det var sant. Jag skrapade i telefonen och tänkte att något måste vara fel, berättar Annika för Khaddi Sagnia.

Tre klöversymboler kom fram på mobilen. Därefter har väntan varit lång och till en början olidlig. Men nu när allt är över och vinsten är framskrapad känner Annika att hon kan njuta ordentligt. Och med tanke på att hon vann 600 000 kronor mer än vad hon var garanterad, kan också pengarna användas till annat än den renovering hemma som hon planerat för.

– Nu blir det kanske en ny bil också, det ska jag nog få till nu, berättar Annika, fortfarande lite chockad över vad hon varit med om.

Khaddi Sagnia, som under september är ny vinnarkommunikatör på Svenska Spel, gläds med Annika och berättar att hon också kan relatera till vad Annika upplever.

– Det var jättekul att prata med min första vinnare och höra de första reaktionerna. Att få veta vad pengarna ska gå till var riktigt spännande, för det är otroligt mycket pengar! Jag satt och var förväntansfull och ville att hon skulle skrapa fram så mycket som möjligt, så det blev nästan som att jag själv vann, säger Khaddi, som i morgon tävlar i klassiska Istaf i Berlin.

– Glädjen vinnarna känner, det är den glädjen man själv letar efter. Jag kommer försöka ta nytta av den när jag själv ska tävla i morgon. Jag känner också igen mig från när jag själv tävlar. Glädjen för vinnarna är samma typ av glädje jag kan känna för andra som lyckas på friidrottsbanan.