Extra många chanser för mamma – men vad händer om hon vinner?

För att fira mors dag är Triss laddad med extra många chanser till TV-skrap. Frågan är då vad som händer om mamma skrapar fram tre TV-rutor eller tre Klöver-symboler?  

Hon har skrapat fram tre tv-rutor men tror fortfarande inte riktigt att det är sant. Nu väntar hon, med skapligt ökat puls. Det ringer på mobilen. När hon kontrollerar numret förstår hon att det är Svenska Spel Tur som ringer. Telefonen lyfts mot örat
 ...och vad händer sen? Låt oss berätta vad som egentligen sker när en ny Triss-vinnare landar i TV-rutan. 

Om mamma skrapar fram tre tv-rutor

Från vinnarskrap till guldrum. Från sminklogen till strålkastarnas ljus. Häng med när vi berättar vad som händer från att mamma skrapat fram tre TV-rutor, till att hon står i TV-studion med skrapet bakom sig
 

En Triss till mors dag-frukosten kan skicka mamma hela vägen till direktsänd morgon-tv! 

Plötsligt händer det!

Hon har precis skrapat fram tre tv-rutor eller tre Klöver-symboler på en Triss. Det betyder att mamma ska skrapa Triss i direktsänd morgon-tv. 
 

 I TV-Triss är hon garanterad en vinst på 100 000 kronor och har chans på upp till fem miljoner kronor. I Klöver är mamma garanterad minst 10 000 kronor i månaden i tio år och har chans på ända upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år, vilket motsvarar 30 miljoner kronor.