Nu kan Miljonregnet på Lotto skapa ännu fler miljonärer

Miljonregnet på Lotto

Vid dragningen onsdagen den 18 oktober infördes en nyhet på Lotto – Miljonregnet. Du spelar Lotto precis som vanligt men med förändringen att du nu har ännu större chans att bli miljonär. När Drömvinsten faller ut vinner du 1 miljon kronor om du har spelat Lotto (Lotto 1 eller Lotto 2) med Joker och har 6+1 rätt i samma dragning.

När en spelare vinner Drömvinsten blir du en vinnare i Miljonregnet om du har spelat på Lotto med Joker och har 6 rätt + tillägg i samma dragning som Drömvinsten faller ut i, alltså antingen på Lotto 1 eller Lotto 2. Miljonregnet gör att alla i vinstgruppen för 6 rätt + tillägg som har spelat på Joker får ett tillskott på Lottovinsten, så att den kan uppgå till exakt 1 miljon kronor.

Gå till kupongen och välj dina Lottonummer. 

Om du har 7 rätt på Lotto i samma dragning där Drömvinsten faller ut och du har spelat på Joker får du samma summa i tillskott på vinsten som vinnare med 6 rätt + tillägg. När du spelar om Drömvinsten har du med andra ord alltid automatiskt chans att vinna i Miljonregnet, oavsett om du har en Jokervinst eller inte.

Miljonärsfabriken Lotto kan nu leverera ännu fler miljonärer!

Exempel: Drömvinsten faller ut på Lotto 1. Det är 28 spelare som har 6 rätt + tillägg på Lotto 1, varav 22 har spelat på Joker. Ordinarie vinst för 6 rätt + tillägg i denna omgång är 29 950 kronor. Tack vare Miljonregnet får de 22 spelarna som har spelat på Joker ett tillskott på 970 050 kronor, och vinner exakt 1 miljon kronor. Förutom spelaren som har vunnit Drömvinsten finns det ytterligare en spelare som har 7 rätt på Lotto 1. Den ordinarie vinsten för 7 rätt denna dragning är 2 100 000 kronor. 7-rättsvinnaren får också ett tillskott på 970 050 kronor och vinner därmed  3 070 050 kronor.

Missa inte Miljonregnet - lägg din Lottorad redan nu.

Den sammanlagda vinstsumman för Miljonregnet har en övre begränsning om 50 000 000 kronor per dragningsdag. För spel på Lotto och Joker som avgörs från och med den 18 oktober 2017 finns uppdaterade regler här.