Kvinna från Kumla vill flytta till Spanien efter 10-miljonersvinsten

2023-09-12: Under lördagskvällen gick årets femte miljonvinst på Joker ut till en tursam kvinna från Kumla. Kvinnans sju rätt resulterade i en vinst på hela tio miljoner kronor. Efter vinstbeskedet vill kvinnan förverkliga en livslång dröm – att flytta till Spanien.

Redan under vinstkvällen försökte Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ringa den nyblivna miljonären, som är en kvinna i 50-årsåldern, men det var först dagen efter som kontakten kunde etableras.

– Jag såg ett missat samtal från Svenska Spel Tur och tänkte att nu måste det rättas. När jag såg tio miljoner kronor fick jag kolla både tre och fyra gånger, det kändes ganska så chockartat, berättar vinnaren.

Med tio miljoner kronor på väg in på kontot vill den nyblivna miljonären förverkliga en dröm.

– Jag har alltid drömt om att bosätta mig utomlands en period och det kan bli verklighet nu. Jag gillar värmen så någonstans i Spanien låter trevligt, berättar kvinnan.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, hade nöjet att gratulera Kumlabon till vinsten.

– Under året har fem spelare satt sju rätt på Joker och tillsammans vunnit 50 miljoner kronor. Kvinnan från Kumla är dock den första vinnaren 2023 från Örebro län, säger Daniel Arnkvist.

För kvinnan väntar även ett bankmöte där ekonomisk och juridisk rådgivning erbjuds. Samtliga vinster som överstiger fem miljoner kronor betalas ut i samband med ett bankmöte som en del i Svenska Spel Turs spelansvar.

Kvinnan lade sitt spel online.