Så här spelar du

I andelsspel delas ett spel upp i flera delar, så kallade andelar. Du betalar för din del av spelet – men har vinstchans på hela. Blir det vinst delar du den med de andra som är med i samma andelsspel. Ni vinner tillsammans, var för sig  –  utan att känna varandra.

Delta i ett andelsspel

Du deltar i ett andelspel genom att betala för en eller flera andelar. Vid betalning reserveras summan på ditt spelkonto. När den sista andelen i spelet köps lämnas spelet in och reservationen på ditt spelkonto omvandlas till ett köp. Du hittar då ditt andelsspel i Mina spel. Reserverande andelar hittar du under Reserverade spel. Du kan inte annullera ett betalt andelsspel. 

Om inte samtliga andelar i ett spel betalas innan köpstoppet för det specifika spelet annulleras hela spelet och reservationen på ditt spelkonto släpps.

Meddelanden

Du får ett e-postmeddelande när en reservation omvandlas till ett köp eller om spelet annulleras och reservationen släpps. Om du inte har angett att du vill ta emot meddelanden från oss kan du ändra dina kommunikationsval i Min profil. 

Rättning av spel

Du hittar alltid dina andelsspel i Mina spel. Här kan du också rätta spelen efter dragning. 

När du kan rätta beror lite på vilket spel du har valt. Har du spelat Lotto eller Keno så finns möjligheten strax efter dragningen medan det kan ta längre tid när det gäller Vikinglotto och Eurojackpot. 

Om du lämnat din e-postadress och inte valt bort personlig rättningsupplevelse kommer du också att få ett e-postmeddelande med rättning av ditt spel. Du kan lägga till din e-postadress i Min profil.  Kom i håg att kontrollera så att meddelandet inte har hamnat i din skräppost om du inte hittar det.

Om du vill följa dragningarna direkt i tv så avgöras Lotto i TV4 på onsdagar kl 18:25 och lördagar kl 19:55. Keno-dragningarna ser du också på TV4, vardagar kl 18:50 och helger kl 17:55.

Villkor och spelregler

Här hittar du villkor för andelsspel online.
Här hittar du spelregler för Lotto med Joker, Eurojackpot, Keno och Vikinglotto.