Missa aldrig en dragning med en prenumeration på Lotto

Varför ska jag prenumerera på Lotto?

Startar du en prenumeration på Lotto kan du vara helt säker på att du aldrig missar chansen att bli miljonär. Att prenumerera på Lotto är ett bekvämt sätt att spela Lotto där du inte behöver hålla koll på spelstopp och dragningar. Efter att du har startat prenumerationen sker allt automatiskt. 

Hur många lottorader måste jag prenumerera på?

Startar du en prenumeration på Lotto väljer du själv hur många rader du vill spela och vilka dragningar du vill delta i. 

Behöver jag själv bevaka min prenumeration?

Nej, du behöver aldrig oroa dig för att missa ett spelstopp, glömma att lämna in din Lottorad eller hämta ut vinsten, allt sker automatiskt.

Finns det någon bindningstid på prenumerationen?

Nej, det finns ingen bindningstid.

Hur avslutar jag min prenumeration på Lotto?

Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Antingen under "Mina sidor" på svenskaspel.se eller via kundservice på telefonnummer: 0770-11 11 11.

Missa aldrig en Lottodragning - prenumerera på Lotto

Missa aldrig en Lottodragning - prenumerera på Lotto!

Att prenumerera på Lotto är ett bekvämt sätt att aldrig missa en Lottodragning. Du startar enkelt din prenumeration på svenskaspel.se och givetvis har inte tjänsten någon bindningstid.
– Du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort att lämna in din Lottorad eller hämta ut vinsten, allt sker automatiskt, berättar Svenska Spels Produktchef Elin Sundberg

Händer det att du ibland glömmer att lämna in din Lottorad på onsdagar och lördagar? Genom att prenumerera på Lotto kan du vara helt säker på att du aldrig missar en Lottodragning och chansen att bli miljonär. Med några få klick startar du din prenumeration på svenskaspel.se och du väljer själv hur många rader du vill spela och vilka dragningar du vill delta i. Elin Sundberg är Produktchef på svenska spel och har varit med och arbetat fram prenumerationstjänsten för Lotto.

 

– Många av våra kunder spelar Lotto varje vecka och har samma rader år efter år. Genom att prenumerera så riskerar kunderna inte att gå miste om några dragningar och eventuella vinster, berättar Elin Sundberg.

 

Flera förändringar

Att prenumerera på Lotto har varit möjligt under längre tid men i början av 2018 gjordes en del förändringar i tjänsten - allt för att göra det enklare och smidigare för dig som kund. Kunder har sedan länge kunnat betala med autogiro, vilket är både enkelt och populärt trots att det kan vara en viss väntetid innan prenumerationen startar. En av nyheterna i tjänsten är därför att du numera kan betala med kort och prenumerationen startar snabbare än tidigare.

 

– Den nya prenumerationslösningen är mer flexibel och det finns inga begränsningar vad gäller till exempel speldag och dragningar. Vi har även övergett pappersblanketterna vilket underlättar både kundernas och vår hantering, samt att det är bättre ur miljösynpunkt, säger Elin Sundberg.

 

Varför ska jag prenumerera på Lotto?

  • Du kan vara helt säker på att du aldrig missar en Lottodragning och chansen att bli miljonär.
  • Du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort att lämna in din Lottorad eller hämta ut vinsten, allt sker automatiskt.
  • Du väljer själv hur många rader du vill spela och vilka dragningar du vill delta i. 
  • Det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta prenumerationen på svenskaspel.se eller hos kundservice 0770-11 11 11.

 Starta din prenumeration redan i dag!

 

 

Flera nyheter!

Att prenumerera på Lotto är ett bekvämt sätt att aldrig missa en miljonchans och nu finns flera nyheter kring tjänsten. Nyheter som gör det enklare för dig som kund att prenumerera på Lotto:

  • Det är slut med pappersblanketter – du skapar din prenumeration online i kupongen
  • Det finns nu inga begränsningar i hur du kan skapa ditt spel vad gäller speldag, dragningar, Joker etc. 
  • Du kan nu betala din prenumeration med kort vilket gör att prenumerationen kommer igång snabbare
  • Det går nu ännu snabbare att starta dina prenumeration - en knapp har placerats direkt på Lottosidan
  • Du som kund får en översikt över din prenumeration i "Min Profil", och där har du även möjlighet att göra ändringar på egen hand
  • Inga mer brev kommer att skickas till dig – all kommunikation sker nu på svenskaspel.se och via e-post