Välkommen till Svenska Spel Tur!

Sedan den 1 januari 2019 gäller en ny spellag i Sverige för att göra branschen schysstare och tryggare. 

Med anledning av den nya spellagen delades Svenska Spels alla spel upp i två bolag. Du hittar nummerspel och lotter här på svenskaspel.se/tur. För att spela Lotto, Eurojackpot, Keno, Vikinglotto och Triss kan du logga in eller skapa ett nytt konto med Bankid.

Nyheter hos Svenska Spel Tur

KenoXpress

KenoXpress är ett nytt nummerspel med en personlig dragning som du kan spela när som helst på dygnet. Du väljer själv vilken nivå du vill spela på – precis som ”vanliga” Keno. Dragning startar direkt när du har lagt ditt spel. Du kan vinna upp till 5 miljoner om du spelar med Kung Keno och lägsta insatsen (10 kr).

Spela KenoXpress

rubbet nyhet

Nya storlekar på Rubbet online

Rubbet har sedan lanseringen funnits i tre olika storlekar i butik. Nu finns Rubbet även i olika storlekar online. Liten (89 kr), Mellan (170 kr) och Stor (370 kr).

Spela Rubbet

  

Lördagsgodis – en tursam mix

Lördagsgodis har förändrats sedan årsskiftet. Precis som tidigare ingår Lotto med Joker och Keno på lördagar. En nyhet är att även Triss ingår i den färdiga paketeringen. Som tidigare har du tre storlekar att välja mellan – som alla nu innehåller en tursam mix med flera miljonchanser. Ny tid för spelstopp är lördagar klockan 17:25.

Spela Lördagsgodis

 

Keno – nu med chans till 20 miljoner varje dag

Med anledning av den nya spellagstiftningen har Keno fått en ny vinstplan. Toppvinsten har höjts från 15 till 20 miljoner kronor, vissa vinstnivåer har justerats nedåt och återbetalningen har ändrats till 50 procent. Du hittar den nya vinstplanen under spelregler.

Spela Keno

 

svenska spel tur

Spela tillsammans

Har du spelat bolagsspel tidigare vet du vad det innebär att spela tillsammans – det är nämligen samma tjänst som nu har bytt namn. Här spelar du tillsammans med vänner, kollegor eller familjen på våra turspel: Lotto med Joker, Eurojackpot, Vikinglotto och Keno. Delad glädje är ju dubbel glädje - så varför inte spela tillsammans?

Läs mer om hur du spelar tillsammans