Småbarnspappa från Kinna blev miljonär på Lotto

2024-04-18: Efter onsdagens Lottodragning kunde en småbarnspappa från Kinna gratuleras till en miljon kronor. Den glada nyheten kom som en överraskning för mannen som spelat på Lotto mycket sporadiskt de senaste tio åren. Nu planerar han att bjuda med hela familjen på en solsemester.

När vardagsbestyren var avklarade under onsdagskvällen fick mannen ett samtal av Svenska Spel Tur där han fick den glada nyheten. En av hans Lottorader hade prickat in sju rätt och en vinst på en miljon kronor.

− Nej, vad kul! Du skojar, du driver? Vad glad jag blir! säger mannen.

Kinnabon har spelat sporadiskt när andan fallit på, runt var tredje månad, i drygt tio års tid. Nu var det en av hans slumpade rader som prickade in en fullträff.

− Det finns ingen strategi bakom utan jag är bara väldigt spontan och lämnar in några rader då och då när jag får lust. Det var fascinerande att det funkar, säger mannen. Det gör livet lite lättare då vi jobbar, har småbarn och hus så det är trevligt med ett tillskott. Nu vill jag bjuda med stora familjen på en solsemester, kanske till Kreta eller något annat varmt land.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att gratulera mannen som blir Kinnas första miljonvinnare för året.

− Vad härligt att få en miljonvinst mitt i vardagen som glädjer och skapar nya möjligheter. Hoppas att hela familjen får en underbar och oförglömlig resa tack vare vinsten, säger Natalie Wallin.

Den vinnande raden var lämnades in online.