Laholmsbon trodde Lotto-vinsten var en dröm!

Under föregående helg prickade en man från Laholm in sju rätt på Lotto 2, vilket resulterade i en vinst på 1,7 miljoner kronor. Vinnaren ser nu fram emot en köksrenovering och semester med familjen.

I Lottos lördagsdragning hade en man i 50-årsåldern turen på sin sida. När Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ringde för att gratulera till vinsten gick signalerna dock obesvarade.

− Jag svarar vanligtvis inte på okända nummer, men när jag såg att det var Svenska Spel som ringt tänkte jag att detta måste vara stort, berättar vinnaren som till slut svarade, säger mannen.

Han fortsätter:

−  Jag var tvungen att kolla igen på morgonen för att se så att det inte var en dröm, berättar vinnaren. Under kvällen kom det en del tårar, jag och min fru var nog lite i chock, fortsätter mannen.

Sicilien nästa!

Vinsten på 1 702 858 kronor ska gå till köksrenovering och en semester med familjen.

− Huset behöver en liten uppfräschning, ett nytt kök är det första vi vill göra. Sedan vill vi även fira dotterns födelsedag på Sicilien kommande sommar, berättar den nyblivna miljonären.

Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, gratulerade miljonvinsten.

− Att få ta del av alla känslor som uppstår i samband med en miljonvinst är alltid lika speciellt. Jag hoppas att vinsten leder till många fina minnen med vinnaren och hans familj, säger Daniel Arnkvist.

Den nyblivna miljonären spelade sina rader på Svenska Spel Turs hemsida.