Vann 2,5 miljoner på KenoXpress – bjuder familjen på resa

2024-06-28: En pensionerad man från Höör fick plötsligt träff på alla turnummer när han spelade KenoXpress under onsdagen. 11 rätt på Kenonivå 11 gav en vinst på 2,5 miljoner kronor som han planerar att lägga på en solresa med hela familjen.

Under onsdagen när mannen spelade KenoXpress trillade ett efter ett av hans turnummer in. Plötsligt satt han med 11 rätt och vinsten landade på hela 2,5 miljoner kronor.

 Jag är chockad och fattar nada. Jag trodde aldrig att det skulle hända. Alla siffrorna bara kom upp en efter en. Vilken upplevelse! säger mannen när Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin gratulerar honom.

När mannens fru kom hem delade han den glada nyheten med henne. Nu vill de överraska sina barn och barnbarn med en gemensam resa i höst eller vinter till sydligare breddgrader. När chocken har lagt sig vill de också betala av sina lån för att få möjlighet att göra vad de vill framöver.

– Det är en härlig känsla att veta att vi kan göra det vi vill. Det kommer bli en helt annan vardag som känns väldigt härlig, säger mannen som först av allt ska fira vinsten med sin fru.

Natalie Wallin hade glädjen att gratulera den glada mannen.

– Vilken fantastisk upplevelse att vinna 2,5 miljoner kronor en onsdag mitt i livet tack vare tur med sina turnummer! Det var en mycket glad och lite lätt omtumlad man jag fick prata med som nu har mycket härligt att se fram emot. Detta blir årets första miljonvinst på KenoXpress men den 23:e miljonvinst till Skåne län på alla våra turspel, säger Natalie Wallin.

KenoXpress är ett spel med en personlig dragning som du kan spela när som helst på dygnet. Under dragningen dras 20 nummer av 70 – precis som ”vanliga” Keno. Utmaningen är att få så många rätt som möjligt bland de nummer som dras.