Vilda Kocken bjuder Kenovinnare på unik matupplevelse
Tio vinnare i Keno Vinnarveckor kommer få en unik matupplevelse ute i naturen. Tillsammans med Erik "Vilda Kocken" Brännström får vinnarna lära sig ta fram sin vilda sida i matlagningen.
Erik Brännström blev känd som Vilda Kocken för tio år sedan med sitt unika sätt att laga mat på ett vilt sätt ute i naturen. Intresset för matlagning över öppen eld tog dock fart redan under uppväxten i hemstaden Skellefteå.
− Min mor och mormor var riktiga matmödrar och jag fick vara med i köket och delta. Jag har dessutom ett brinnande intresse för naturen, så det föll sig ganska naturligt att ta vara på naturens skafferi, berättar Erik.
"Jag ska lära ut allt jag kan"
Norrlänningen ställs nu inför nästa stora uppdrag när han ska spendera en helg med tio sällskap från Keno Vinnarveckor.
− Det kommer att bli en helg med massor av god mat och spännande smakkombinationer. Vi ska laga mat ute på kolet med hjälp av elden och röken. Jag ska lära ut allt jag kan, säger Erik.
− Jag tycker att det ska vara vilt när man tillagar maten. Man ska få skramla lite med kastruller, koka över lite grann och kan det bli vildare än att laga mat ute i naturen? Det blir en extra krydda, avslutar han.
- Vill du också har chans att vinna unika upplevelser? Håll utkik efter nästa chans i Keno Vinnarveckor.