25-åring från Helsingborg spelade hem 5 miljoner

2024-03-15: Tisdagskvällen slutade i chock och glädje för en 25-årig man från Helsingborgs kommun. Efter knappt ett års spelande på Keno gav hans spel för 20 kronor en vinst på fem miljoner kronor. Nu väntar investeringar för att på sikt kunna köpa ett hus.

När tisdagskvällens dragning av Keno var över stod det klart att en rad prickade in elva rätt och en vinst på fem miljoner kronor jämt kunde delas ut. Vinnaren visade sig vara en 25-årig man som fick en rejäl överraskning när han upptäckte nyheten.

− Jag såg att jag hade missade samtal under tisdagskvällen så jag stannade vid ICA Maxi för att rätta mitt spel när vinsten upprättade sig. Jag bara hoppade och skrek av glädje, så jag såg säkert ut som ett fån, säger mannen glatt när Svenska Spel Tur når fram med gratulationer.

Mannen började spela några slumpade rader på Keno för knappt ett år sedan. Efter att som mest ha vunnit 60 kronor var turen framme med en mångmiljonvinst som resultat.

− Det här är en bra start på livet. Det känns som en lättnad kortsiktigt och en extrem möjlighet långsiktigt, säger mannen.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att gratulera mannen som blir andra skåningen att ta hem en femmiljonersvinst på Keno inom loppet av en vecka.

− Det är fantastiskt roligt när en så ung person vinner en så hög vinst, det är verkligen en bra start i livet! Det är vinstyra över Skåne nu med flera högvinster på kort tid, säger Natalie Wallin.

Raden som gav miljonvinsten lämnades in online.