Färdiga spel

- Spela snabbt och enkelt på Lotto

 • 40 kr
  5 rader
  Lotto 1 & 2 + Joker (10kr)
 • 100 kr
  15 rader
  Lotto 1 & 2 + Joker (10kr)
 • 200 kr
  30 rader
  Lotto 1 & 2 + Joker (20kr)
Pensionärsparet från Malmö har vunnit på Lotto i fyra och ett halvt år - i februari kom den största vinsten

Lottoparet som har vunnit varje vecka i flera år

Pensionärsparet från Malmö är minst sagt tursamma, varje vecka i fyra och ett halvt år har de vunnit på Lotto. I mitten av februari kom den hittills största vinsten - full pott på Lotto 2 gav 2 063 571 kronor. – Det var inte så dumt, skrattade mannen som lämnade in den vinnande raden.

Paret från Malmö, som är i 75-årsåldern, är verkligen unika. Att vinna på Lotto varje vecka i fyra och ett halvt år är högst ovanligt.  

– Jag har aldrig hört om något liknande, de måste verkligen veta vilka nummer de ska satsa på för att Lottobollarna ska studsa deras väg, sade Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell som fick uppdraget att ringa och gratulera vinnarna.

Missa inte din chans till miljonerna -  spela Lotto med Joker 

Mannen, som spelar Lotto tillsammans med sin fru, har ofta haft fyra rätt, men att de till en av dragningarna i februari ville satsa på fem eller sex rätt när de lämnade in sitt spel.

– Jag satt i solen och skrev nummer från 1-15 och sedan från 14-35, och den här gången fungerade det. Jag trodde först att vi vunnit 21 kronor men när jag kollade Lottoraden en extra gång på söndagsmorgonen såg jag att vi även vunnit en högvinst.

Hur ser din Lottorad ut? - spela Lotto med Joker

Paret har en härlig dröm de vill uppfylla om de vinner tillräckligt mycket på Lotto - och med februaris miljonvinst är de en bra bit på väg.

– Jag och frun har sagt till många av våra vänner att vi vill bjuda dem på en resa när vi vinner, det är ett mål vi har haft. Oavsett om de vill stanna en vecka eller tre månader så vill vi betala. Vinner vi lite mer så kommer vi att göra det.

Vad drömmer du om? - spela Lotto med Joker

Elin Sundberg, produktchef för Lotto på Svenska Spel

Största nyheten på Lotto sedan Drömvinsten

2017 kommer för alltid att vara ett historiskt år. Då infördes Miljonregnet på Lotto och den största förändringen sedan 2005 var ett faktum.
– Vi har lyssnat på våra fantastiska kunder och deras önskemål om att kunna vinna riktigt stort även i de lägre vinstgrupperna, säger Svenska Spels produktchef Elin Sundberg.

Spela Lotto med Joker - nu ännu fler miljonärer.

Förra året skapade Lotto, som kallas för Miljonärsfabriken, hela 96 nya miljonärer i Sverige och med det nya Miljonregnet kommer det nu att kunna skapas ännu fler - upp till 75 fler nya miljonärer varje år. Elin Sundberg, produktchef på Svenska Spel har varit med och tagit fram Miljonregnet.

– Vi lyssnade på våra kunder och upplevde att det fanns ett behov av att göra en förändring i Lotto. Med Miljonregnet kommer det nu att regna nya miljonärer över Sverige och vi tar ännu ett steg mot att Lotto ska vara en Miljonärsfabrik, säger Elin.

Spela Lotto med Joker här - missa inte Miljonregnet.

Miljonregnet kommer att falla över Sverige varje gång någon vinner Drömvinsten, eller med andra ord – varje gång någon har 7 rätt på Lotto och minst 2 rätt på Joker. Det blir alltså stora förändringar i vinstplanen men ingen förändring i hur du spelar Lotto.

 –  Miljonregnet kostar inget extra, det är bara att spela Lotto med Joker precis som vanligt på onsdagar och lördagar. Vi kan inte säga när Drömvinsten faller ut nästa gång, men vi vet att det kommer att hända och då faller också det första Miljonregnet över Sverige, avslutar Elin.

Läs mer om hur Miljonregnet fungerar.