Småbarnspappa satsade sex kronor – vann drygt en miljon kronor

Småbarnspappa satsade sex kronor – vann drygt en miljon

Miljonärsfabriken Lotto har under 2017 producerat hela 86 nya miljonärer. En av dem är en man från Stockholmstrakten som i slutet av oktober spelade Lotto för ynka sex kronor och något chockad belönades med 1 030 284 kronor. 
- Är det säkert att vi inte talar om dolda kameran på telefon?, sa den nyblivna miljonären i telefon till vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Välj dina turnummer? - spela Lotto med Joker

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson nådde den förvånade Lottoprenumeranten, tillika småbarnspappan, sent under oktoberkvällen. Och mannen, hemmahörande i Bromma, hade mycket svårt att ta in miljonbeskedet från Pierre. 

– Du skämtar, det är inget Hassanskämt eller hur?! Nej, är det säkert att vi inte talar om dolda kameran på telefon? Jag får sätta på högtalartelefonen så min fru får höra vad vi vunnit, sa den överraskade vinnaren.

Missa inte din chans till miljonerna -  spela Lotto med Joker

Efter att Pierre Jonsson läst upp vinstbeloppet utbröt spontant jubel i andra änden av luren. 

– Jag har haft en dålig dag på jobbet, men nu kan man ju inte må dåligt! Jag har ju bara en enda rad som jag betalar sex kronor för. Man kanske ska byta nummer nu? Vilket underbart samtal!, avslutade den nyblivna Lottomiljonären. 

Elin Sundberg, produktchef för Lotto på Svenska Spel

Största nyheten på Lotto sedan Drömvinsten

Den 18 oktober 2017 kommer för alltid att vara en historisk dag. Då infördes Miljonregnet på Lotto och den största förändringen sedan 2005 var ett faktum.
– Vi har lyssnat på våra fantastiska kunder och deras önskemål om att kunna vinna riktigt stort även i de lägre vinstgrupperna, säger Svenska Spels produktchef Elin Sundberg.

Spela Lotto med Joker - nu ännu fler miljonärer.

Förra året skapade Lotto, som kallas för Miljonärsfabriken, hela 111 nya miljonärer i Sverige och med det nya Miljonregnet kommer det nu att kunna skapas ännu fler - upp till 75 fler nya miljonärer varje år. Elin Sundberg, produktchef på Svenska Spel har varit med och tagit fram Miljonregnet.

– Vi lyssnade på våra kunder och upplevde att det fanns ett behov av att göra en förändring i Lotto. Med Miljonregnet kommer det nu att regna nya miljonärer över Sverige och vi tar ännu ett steg mot att Lotto ska vara en Miljonärsfabrik, säger Elin.

Spela Lotto med Joker här - missa inte Miljonregnet.

Miljonregnet kommer att falla över Sverige varje gång någon vinner Drömvinsten, eller med andra ord – varje gång någon har 7 rätt på Lotto och minst 2 rätt på Joker. Det blir alltså stora förändringar i vinstplanen men ingen förändring i hur du spelar Lotto.

 –  Miljonregnet kostar inget extra, det är bara att spela Lotto med Joker precis som vanligt på onsdagar och lördagar. Vi kan inte säga när Drömvinsten faller ut nästa gång, men vi vet att det kommer att hända och då faller också det första Miljonregnet över Sverige, avslutar Elin.

Läs mer om hur Miljonregnet fungerar.