Så här fungerar Miljonregnet

Du behöver inte göra något speciellt för att vara med i Miljonregnet. Den enda skillnaden är att du har ännu större chans att bli miljonär, så fortsätt spela Lotto med Joker precis som vanligt på onsdagar och lördagar.

Kolla in Lottokupongen som kan få Miljonregnet att falla.

Med Miljonregnet kan Miljonärsfabriken Lotto nu leverera ännu fler miljonärer än tidigare. När Drömvinsten faller ut blir även du som har 6+1 rätt i samma dragning (Lotto 1 eller Lotto 2) miljonär. Det innebär att upp till 75 fler svenskar blir miljonärer per år*. Även du som har 7 rätt på dragningen som Drömvinsten faller ut på får tillskott på din vinst.

Högtryck i Miljonärsfabriken - Spela Lotto med Joker.

Du blir miljonär när någon annan vinner

När någon vinner Drömvinsten och du har 6 rätt + tillägg på samma dragning (Lotto 1 eller Lotto 2) och spelat Joker blir du en vinnare i Miljonregnet. Miljonregnet gör att alla i vinstgruppen för 6 rätt + tillägg som har spelat på Joker får sin Lottovinst uppräknad till exakt 1 miljon kronor. Om du har 7 rätt på Lotto i samma dragning där Drömvinsten faller ut och du har spelat på Joker får du samma summa i tillskott på vinsten som vinnare med 6 rätt + tillägg. När du spelar om Drömvinsten, precis som vanligt, har du med andra ord alltid automatiskt chans att vinna i Miljonregnet. Du behöver alltså inte ha vinst på din Jokerrad! Det räcker med att delta.

Väderprognos: Miljonregnet drar in över Sverige.

Exempel: Drömvinsten faller ut på Lotto 1. Det är 28 spelare som har 6 rätt + tillägg på Lotto 1, varav 22 har spelat på Joker. Ordinarie vinst för 6 rätt + tillägg i denna omgång är 29 950 kronor. Tack vare Miljonregnet får de 22 spelarna som har spelat på Joker ett tillskott på 970 050 kronor, och vinner exakt 1 000 000 kronor. Förutom spelaren som har vunnit Drömvinsten finns det ytterligare en spelare som har 7 rätt på Lotto 1. Den ordinarie vinsten för 7 rätt denna dragning är 2 100 000 kronor. 7-rättsvinnaren får också ett tillskott på 970 050 kronor och vinner därmed  3 070 050 kronor.

Lär känna Miljonärfabrikens Lottovinnare.

Spelregler för Miljonregnet

Den sammanlagda vinstsumman för Miljonregnet har en övre begränsning om 50 000 000 kronor per dragningsdag. För spel på Lotto och Joker som avgörs från och med den 18 oktober 2017 finns uppdaterade regler här.

*Baserat på tre Drömvinstutfall per år.